Listemizin Son Hali.... Uzun bir bekleme sürecinden sonra, sizleri her ne kadar merakta bırakmış olsakta; Sonunda bomba patlıyorrr.... Sizlere nezih bir ortamda, fasıl ve çipura eşliğinde inanılmaz bir gece yaşatacağız. Bu gecede balık ve fasılın olması yanında, tabiki de en muhteşem güzellik sizler yani ailemizin İzmir ve çevresinden katılacak olan siz değerli üyelerin katacağı renk ile ayrı bir hava kazanacaktır. TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 1 Beta İzmir ve Birahas.......... (ödendi) 2 Canazor ve Figen............. (ödendi) 3 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 4 Reha ve Eşi 5 Smena(Arif) 6 Bulsep ve Aysep 7 Ogün ve Eşi 8 Bigfish(Ümit) 9 Deepbourne(Suat) 10 Steelrock(Burak)
Merak etmeyin Ümit bey uyumuyoruz....Ama konuda kimse olmayınca kulisi nasıl yapalım.... Baksanıza nerdeyse organizasyon günü geldi ses seda yok.... Aslında başkan olarak ben sizden öncülük bekliyorum...
KATILANLAR: 1 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 2 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 3 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 4 Reha ve Eşi 5 Smena(Arif) 6 aysep - bulsep (yarın eft.)
Var deyip, biraz reyting mi katsak organizasyona nedir Arif geliyor zaten , eminim o iyi kıvırır bu işi
İzmir' deki hemşehrilerim ne duruyorsunuz haydi adınızı yazdırın organizasyona Ümit başkanım yoksa yemek menüsünü beğenmiyormusun Bir de İstanbul' dan misafiriniz var, kaynaşın sarılın ,sevgi yumağı olun hep beraber
Arkadaşlar merhaba, Bu yemek organizasyonunuzda olabilmeyi isterdik ama o tarihlerde ben ve ailem sömestre tatili (Hafta Sonu)sebebiyle Ayvalık/Gömeç'te olacağız bu defa bizleri mazur görün sizlere şimdiden iyi eğlenceler..
Syn Çelen Mustafa siz bizim içinmi ,dansöz içinmi geleceksiniz..... Ayrıca bu soruyu sormak için listede adınız olmalı,listeye adını yazdırmayanlar dansözü göremiyolar....
Valla Sevil ablacım öğle bir yere dokunmuşsun ki; Baksana herkezde bir kararsızlık söz konusu,bu gidişle aileler değil kaynaşmak tanışamıyacak bile...
Hadi İzmiiiir, kayıt olun artık Halay çekmeye gidiyorsunuz misler gibi, hep balık çekmek olmaz Hamdi biz de kaynaşalım bir ara yahu, şöyle ailecenek Ablam duymasın şimdi, "dişlerim yapılmadan olmaz ben gelemem hava soğuk, gözünüzün üstünde kaş var" demeye başlar