KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Smena(Arif) 06 Reha ve Eşi 07 Bigfish 08 steelrock 09 deepbourne 10 Ogun ve Eşi listede adı olmayan dostların hariçten gazelleri o gece masada meze olarak tüketilecek.. kimsenin şüphesi olmasın..
Bülent Abi konuya derinden ve bir anda girmişsin abi... Evet katılım yapmayan arkadaşlar biraz hareket...
Çok yakın bir akrabanın düğününe nasıl gidiyorsan öyle gel Burak;örneğin Abinin,ablanın,kardeşinin.Yakışan neyse onu yap canımın içi
Arkadaşlar çipura,tekir,fasıl diyorum.Daha ne diyim abiii... Halaa...Düşünüyosunuz..... Düşünmeyin yoksa yarı yolda kalacaksınız, bu gidişle.Çarşamba son gün ona göre....
BIRSEN HANIM ıyı gunler dılıyorum. ben sıtenıze dun uye oldum.ızmır karsıyakadan.bu cok kısa zamanda bu sıtedekı ınsanlar arasındakı gercekten sıcak dostlugun farkına vardım.ıyıkı uye olmusum.ben de esımle gorusup gelmek ısterım.sıteye yenı uye olmam ve sıtenın ısleyısını tam olarak bılememem nedenıyle sunları sormak ıstıyorum. 1.lısteye ad yazdırma ısı nasıl oluyor. 2.balıkcılıgı benım gıbı seven dostlarım var ama bu sıteye uye degıller,onlarda bu yemeğe katılabılırlermı. saygılar. tugay sahın 39/A RH+
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 1 Beta İzmir ve Birahas.......... (ödendi) 2 Canazor ve Figen............. (ödendi) 3 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 4 Reha ve Eşi 5 Smena(Arif) 6 Bulsep ve Aysep 7 Ogün ve Eşi 8 Bigfish(Ümit) 9 Deepbourne(Suat) 10 Steelrock(Burak)
Arkadaşlar küçük bir bilgi zaten biliyorsunuzdur ama : Ödemeyi havale şeklinde yaparsanız 30 ytl havale ücreti alıyorlar bunun yerine banka matikle veya internet bankacılığını seçin zira ücret ödemiyorsunuz . HADİ İZMİR, VAPUR KALKIYOR
Öncelikle hoşgeldiniz..... Tabiki organizasyonumuza katılmanız beni ve tüm ailemi mutlu eder. Siz sadece bize isminizi ve kiminle kaç kişi geleceğinizi yazın.Bu yeterli gerisini biz hallederiz.Birde hesap numaramız var.Listeye adınız eklendikten sonra ücreti o hesaba yatırabilirsiniz. Arkadaşlarınızın da gelmesi için üye olmaları gerekiyor.Çok yakınlarımızın(anne,baba,eş,çocuk)haricinde kabul edemiyoruz.Üzgünüm.... Saygılar....