tahtalı barajı var ama avlanmak yasak seferi hisar taraflarında da bir göl var ama ismini bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
birde ödemiş ilçesinde gölcük var. temmuz ve ağustos aylarında çok iyi yayın yakalanır. sazan yakalamak oldukça zor. bundan 5-6 sene kadar oluyor sanırım israil sazanı denen balıklardan salıdılar göle. oda gölde bulunan sazanların sonunu getirdi diyebilirim. en son 2003 yazında 2 tane sazan alabilmiştim oradan, sanırım acemi şansıydı. ama yaz aylarında özellikle temmuz 20 si ile ağustosun 10 arası çok güzel yayın vurur oltana.
Kuzeyden güneye, batıdan doğuya doğru İzmirde bazı iç su kaynakları: 1- Yenişakran Bozgöl 2- Aliağa Güzelhisar Barajı 3- Manisa Akhisar Gölmarmara 4- Gediz Nehri 5- Tuzla-Homa-Ragıp Paşa Lagün gölleri 6- Yamanlar Sülük Gölü 7- Nif Çayı 8- Sangı deresi ve Segen Göleti 9- Balaban Deresi ve Yeniköy Göleti 10- Balçova Barajı, 11 - Seferihisar Barajı ve çevresindeki göletler (Kavakdere barajı, Kavakçayı, Ağalar Deresi) 12- Gümüldür Azmakları 13- Ürkmez Barajı 14- Tahtalı Barajı 15- Zeytinköy Geberkirse ve Çatal Gölleri 16- Küçük Menderes Nehri Bunların çoğunda balık vardır. Genelde değersiz küçük sazansılar, bazılarında aynalı sazan ve yayın bulunur. Yukarıda Ödemiş-Gölcük'ü saymadım, İzmir'e yakın Gölmarmara ile birlikte en doğal ve verimli içsulardır.