Sayın abiler, ablalar ve kardeşler. İzmir'de kısa bir süre önce inciraltında bir balık lokantası açıldı. Aklımda kaldığı kadarıyla ismi "boksör balık lokantası". Fiyatlar gayet uygun mesela çipura ve levrek 6 ytl. kalamar 7 ytl. Akya 10 ytl... Lokantanın sahipleri uzun zamandır yurtdışına balık ihraç eden kişilermiş ve aynı zamanda halde de yerleri varmış o bakımdan balığı ucuza aldıklarını söylediler... Ayrıca ramazan da menü 15 ytl. Menüde balık çorbası çipura yada levrek, salata, tatlı ve içecek mevcut. Ben denedim balıklar lezzetli ve doyurucuydu...Bilgilerinize...
bi deneyelim bakalım fırsat bulabilirsek.. "bizim gazino" hala duruyormu sahil ewleri tarafında ki..???
Madem fiyatlar uygun, Izmirliler olarak tanisma adi altinda, uygun bir tarihte toplanip soyle guzel bir masa donatsak nasil olur? Gelmem diyen az olur sanirim.
Burada böyle bir buluşmadan bahsettim ama pek aldıran olmadı sanıyorum.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=4383
Cihangir agabey, bahsettigin oneriyi ben kacirmisim. Bu tarz bir organizasyona keyifle dahil olurum. Hatta can dostum, Bulsep' i bile ona sormadan listeye ekleyebilirim. Liste: ======================- 1- Cihangir Yarız 2- Yalcin icli 3- Bulsep Simdiden 3 kisi olduk Saglicakla...
Ahmet Senal da baliklari aglatmam demisti. Liste: ======================- 1- Cihangir Yarız 2- Yalcin icli 3- Bulsep 4- Ahmet Senal 5- Omer 65 6- Levent-izmir Ehhh fena bir sayi sayilmaz. Yok mu dahil olacak ? Plan bayatlamasin arkadaslar...
bu organizasyonu daha favori bi yere alırsak gelen çok olur bence gerçi 7 kişide yeterli bi sayı bence fazla ertelemeyelim derim
Salih ustayi da ekleyelim. Levent yer konusunda oneriye acigiz. Ancak amator balik avcilari olarak fiyatlarin koklenmedigi bir mekan olmasi goz onunde bulundurulmali. Liste: ======================- 1- Cihangir Yarız 2- Yalcin icli 3- Bulsep 4- Ahmet Senal 5- Omer 65 6- Levent-izmir 7- Salih Gunerergin