Geçti geçti bi adama kırk defa deli dersen delirirmiş bende iyileştim sayenizde şaka tabi arkadaşlar ama bu bölüm eğlence bölümü arkadaşların sohpetini bölmek istemem heralde eğlenen herkesin içi kararmıştır . verdiğim rahatsızlık için özür dilerim bi dahakine özelden atın lütfen
Ben de bu görüntüleri çeken Nail(Granyoz) kardeşime ve hazırlayıp sunan Arif (Smena) kardeşime çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık Bülent abinin dediği gibi o geceği bir daha yaşadık.
tüm balikevi.net ailesinin tum katılanlarını bu organizasyonu duzenleyenleri ayri ayri kutlarim.Resimlerden ve yazilanlardan anlasildıgına gore super bir gece olmus.Katilmayi cok istesemde işlerimden dolayı aranızda olamadim cok uzgunum Ama artık islerimin yogunlugu biraz azaldı. Bir dahaki organizasyona beni ilk sırada gorebilirsiniz.Arkadaslıgınız ve bagimlılıgız daim olası dileklerimle tebrikler.....
Ehhh...Çekim biraz kötü ama idare eder.... En azından bir anı olarak kalacak... Şaka bir yana ellerine sağlık güzel olmuş...
Birde oynayışıma bakın allah aşkına ne kıvırmışım bende ya .. yakışmadı ama neyse idare edin artık : ) Tekiri fazla kaçırdım .
Arkadaşlar, Allah neşenizi daim etsin. Bugün bakabildim daha resimlere. Aslında gelmeye çok niyetimiz vardı ama öyle bir güne geldi ki organizasyon, katılamadık Bir dahakine kısmetse. Bol bol resim olması harika olmuş. yaşattınız bizede o geceyi. Harikasınız..