Sevgili ogün aramıza hoşgeldin Gördüğün gibi şimdiden seni de esir aldılar Bunlar teşkilat !!! Bak söylemedi deme sonradan Allah kurtarsın
ogun aramıza hoş geldin, izmirli bir arkadaşımızın daha aramıza katıldığını görmek çok güzel, gelecek organizasyonlarda senide görmek dileğiyle..
deniz beni çağırıyor Hoş geldin Ogün kardeşim,Gitti benim gümüldür'üm daha önce bana vermişlerdi gümüldür'ü arkadaşlar,eee sen gelince benden alıp veriyorlar yüzgörümlüğü gibi,ama sende pek heveslenme biraz palazlan hele biraz kıdemlen,Gümüldür'ü sendende geri alıp verecekler senden sonra gelen ilk izmir-liye Hoşgeldin daim olmanı diliyorum tüm arkadaşlarım gibi.
Sana söylemedik mi yaaa Sana kıdem bastı kardeş.... Mustafa sen Zeytineli - Alaçatı arasına atandın..... Bak bu kıyağımı unutma emi.........
ya ben bu forumun iste bu diyoglarını seviyorum yeri geliyor espri gulme eglence yeri geliyor ders sonuc ve ogreti birahas tesekkur ederim yazılarını ilgiyle takip ediyorum saygılar
namık hocam sana ben hicbirsey diyemiyorum sen istedigini sec o kuzuyu hala unutamıyorum foruma girdikce hala o videoyu izliyorum izlettiriyom.tanımasamda seni bakın arkadaslar neler yakalıyor diyorum insallah daha buyuk kuzulara insallah rastgele
Sınavda geçsek ne...? Gene o sözlüde bırakır bizi... Zaten imza ayarlarımı değiştirdikten sonra hiç selamlaşmadık... Ben garanti kaldım...