selamlar balıkçı dostlar,foruma bugün üye oldum.burdaki paylaşım çok güzel.tanışmak birlikte balığa gitmek isteyen arkadaşlarla güzel anlar iyi avlar yapmak tek dileğimdir.yakın arkadaşlarım pek balık avından zevk almıyorlar.bu nedenle genelde yalnız olunca balığa da gidemiyorum.hatayda dükkanım var tel:2318801 cep:5392234310 tanışmak isteyen bu işe gönül vermiş tüm insanlara kapım açık.arayın adresimi vereyim uğrayın bir çayımı için tanışalım gün kararlaştıralım ve av yapalım.cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
22 nisanda yapılacak organizasyonumuza katılmak istersen bekleriz Gürkan Organizasyonla ilgili detaylara buradan bakabilirsin http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8657 Hoşgeldin
sevgili gürkan hoşgeldin.. canazor kardeşimin de dediği gibi yakın tarihte bir tanışma organisazyonumuz var. sizleride aramızda görmek isteriz. bir abi tavsiyesi: malum sanal ortam, telefon numaranı gerekmedikçe açıklama. sevgiyle kal rastgelsin..
hoşbulduk herkese teşekkürler.organizasyonu okudum gelmeyi düşünüyorum.tam netleşince burdan listeye eklenmek isterim.