Değerli Balıksever Arkadaşlarım, Ben de bugün aranıza katıldım. 06 Aralık 1948 Karşıyaka doğumluyum. Çocukluğumun yaz ayları küçük bir çilek sepetinin içindeki sinek iğneli olta, birkaç kırık kabuklu sülünez ile Alaybey-İskele arasında İsparoz avlamakla geçerdi. Bu gün emekliyim ama hevesimde değişen bir şey yok. Forum’da epeyce dolaştım. Yazdıklarınızı okurken inanın kendi başımdan geçiyormuşçasına heyecanlandım. Pek çok yeni şey de öğrendim. Benim de bilgi birikimim fazladır ama öğrenmenin de ne yaşı nede mekanı vardır malumunuz. Ülkemizde en çok Ege sonra Akdeniz’de balık tutma fırsatım oldu. Yurdışında da meslek icabı ( Pilot) çok yer gezdim. Kiminde imkan oldu balık avlayabildim, kiminde sahilde balık avlayanları inceledim, kiminde Balık Hallerini dolaştım. Belçika’da 3 yıl kaldım. Manş Denizi’nde çok avlandım. Şimdi Karşıyaka'da oturuyorum ama yazları Çeşme'de geçiriyorum. Fırsat olduğunda bütün bu deneyim, bilgi ve görgümü siz güzide arkadaşlarım ile paylaşmaktan sonsuz zevk alacağım. Hepinize sağlıklı, zevkli ve verimli avlar dilerim.