Arkadaşlar balık yakalamak gerçekten büyük zevkmiş... Her ne kadar Mordoğan'da ilk kez balığa çıksamda Kuzenim ümit, seyhan, simendifer ve melih_reis'den öğrendiklerimle kör bir gopeze denk getirdim, hadi bakalım bundan sonrası için rastgele Herkese slmlar...
Serdar, aramıza hoşgeldin Nihayet seni de aramızda görebildik. Dur bakalım sen de daha yeni başladın... Bugün kör gopez ama yarın gelsin çupralar, gitsin levrekler, usta olur çıkarsın Bize de buradan anlatırsın artık, Levrek şöyle yakalanır, kefal böyle diye Neyse Serdarcım, aramıza hoşgeldin tekrardan. Dilerim güzel vakit geçirirsin burada sevgilerimle,
KUZEN HOJ GELDİN yeni organizasyonlarda artık seni banko yazıyorum : ) usta gopezci : ) yakında yeni bir organizasyonla en kısa zamanda. seni yanımda göreceğim artık desene ehhh gopez geçiyoruz dersimiz kordondan cıkan cipuralar: )
Hamdi zaten kordonda cipura cıkmaya başlamış bizde nasibimizi arayacağız iki soğuk içecek oltalarımı ve biz izmir rüzgarnının altında deneyeceğiz şansımızı : )
Senin şu şairane anlatımlarına da diyecek yok yani Ümit İnsanın işi gücü bırakıp balığa çıkası geliyor valla... Yazıktır bize arkadaşım yapma böyle şeyler Gidip Kordon'da balık tutacağız de Rüzgar, soğuk içecek, aşkla salınan oltalar v.s. İnsanın içi gidiyor yahu...
Yandın Serdar, kaç bence Ümit'in gece 2,30'larda İzmir şiirleri dötürdüğünü bilirim sitede haberin olsun Yakma başını, yol yakınken kaç
tabii uygulamak gerek o taktiği de yada şey de yapılabilir misinayı saz gibi tıngırdatmak, balıklar faslı sever.. titreşimden notaları anlar Agora meyhanesi ile başlarız ne dersin kuzi
BAK KUZİ İYİ OLUR DEDİĞİN HEMEN YAPALIMS BUNU AGORA MEYHANNESİNDEN SONRA HİCAZ MAKAMINADA KANUN TAKSİMİ DERSEK BALIKTA BİZİM OLTADA BU KADAR FASILI ŞAHANEDEN SONRA NE YAPSIN : ) DENEYELİM ONU EN YAKIN ZAMANDA BEN REPARTUARIMI GENİŞLETEYİM BELKİ İSTEK GELİR BU ÇİPURALAR BELLİ OLMAZ ORTAYA KARIŞIK BİR POPPORİ İSTERLER EGE YÖRESİNDEN : ) ):.D.D.D.
valla süper olur, agora meyhanesinin girişi çok ümit verici, devamında da yardırırız bir şeyler... ses de var nasıl olsa, ve iki tıngırtı da yaparız... olay tamamdır... ama işin püf noktası olan agora meyhanesinin giriş kısmını iyi tıngırdatmak gerek, Nıııııııııı nı nı nı nığ, nıııı nı nı nı nı nı nı nıııııııııııııııııııııııııııığ
Ben de gelip bağlamayla türkü resitali yaparım tam olur Çupra senin levrek benim havada atar tutarız artık Allahım yarabbim, taktiklere bak Hiçbir balıkçılık sitesinde yoktur yemin ederim Biz de bu Ümit varken rakseden balık bile tutarız yakında Karşınızdaaaa oryantal ahtapoootttt ehehe
: ) her siteye benim gibi lazım desene : ) araştırmacı bir ailleyiz biz kuzenle ikimiz sezon çipura açılışını umarım iyi yaparız ..
Serdar kardeş aramıza hoş geldin Umarım usta bir balıkçı olur ve tuttuğun balıkların hikaye ve resimlerini bizlerle paylaşırsın hoş geldin