herkese selam ben izmirden şaban ismimin yanında yazan usta kelimesini marangoz olduğum için kullandım yoksa lütfen yanlış anlaşılmasın neyse arkadaşlar ben yıllardır göllerde ve izmir kıyılarında kendi çapımda avlanıyorum balığa genellikle haftasonları arkadaşlarla ya da yeğenlerimle gidiyorum (bana bu siteyi gösteren yeğenim ali ye çok teşekkür ederim saol yeğenim) umarım beni sıcak ortamınıza kabul edersiniz izmirdeki arkadaşlara özellikle selamlar haberlerinizi bekliyorum herkese sevgiler saygılar avınız bol bahtınız ve şansınız açık olsun
amca aramıza hoşgeldin seni burda görmek çok güzel bize çok değerli katkılar yapacağına eminim umarım paylaşımın bol olur bu arada arkadaşlar ben amcamdan önce söyliyim amcam sığacık a çok gider haberiniz olsun oralarda karşılaşabilirsiniz haberiniz olsun
Hoşgeldin Şaban usta , bence balıkçılıkta da usta gibi duruyorsun önemli olan o güzel ruhu taşıyor olman abicim, deneyimlerinden faydalanmak dileğiyle saygılar...
amca aramıza hoşgeldin seninle balığa çıkmanın ayrıcalığını yaşamış biri olarak tüm arkadaşlara tavsiye ederim
Şaban usta aramıza hoş geldiniz, izmirli arkadaşların katılımını görmek çok güzel, sizi bize kazandıran arkadaşlarımızada ayrıca teşekkür ediyorum, keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle.. bol şanslar.
aramıza hoşgeldin şaban usta keyifli vakitler geçirmen dileğiyle yiğeninle allah nasip ederse sezon açılınca uşakta sazan avına gidecez sende gelirsin artık
ŞABAN DAYI HOŞ GELDİN, seni aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız,her daim yanımızda olmanız dileği ile