Arkadaşlar hepinize selamlar Öncelikle bu dostluk ortamını oluşturduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Gerçekten çok hoş bir site olmuş. Harika paylaşımlar , öğretici bilgiler mevcut. Ben İzmir Bornova da oturuyorum , İzmire yakın mevcut yerlerin hemen hemen hepsinde olta atma fırsatım oldu geçmişte. İzmir den arkadaşlarla tanışmak görüşmek isterim. Varsa organizasyonlar katılmak isterim. Malum Eylül geldi geçiyo Çipura zamanını iyi değerlendirmek lazım. Saygılar
Aramıza hoşgeldiniz... Aynı dilekleri bizde paylaşıyoruz. İnşallah birgün bir organizede buluşur. Tanışma şansımız olur...
Sevgili ibrahim hoj geldin bende bornovada oturuyorum.. haber ver ne zaman istiyorsan gidelim hatta ugun bile olur ?
Mürsel abi yok tanışmıyoruz.. Fakat tanışmak isterim... Zaten en kısa zamanda bir organize tertip etmek gerek. Çupraların zamanı geldide geçiyor bile... Şöyle kıyıdan hepberaber bir organizasyon yapmalı...
Habi beee Buca'lısın demek.... Bende Şirinyer'den dim ama şuan Alaşehirdeyim. Ama esas Yeşildere çocuyuyum....
Tanisma Ahmetcigim farkettinmi?? Izmirden katilan arkadaslarda pek fazla imza sorunu olmuyor Acaba dedim hani senmi egitiyorsun???
Hoşbulduk Henüz kimseyle tanışmak nasip olmadı Ahmet Abinin dediği gibi tez günde bi organizasyon yapalım inşallah
Eeee abi olsun okadar demi.... Buralardan Ümit ile Ben sorumluyuz.(Nasılda hava attım ama) Arkadaşlarımızda sağolsunlar gereken ilgili ve yakınlığı gösteriyorlar....
merhaba.. hepinize marhabalar arkadaşlar, izmir bornovada oturmaktayım. 35 senedir avlanmaya çalışırım hem kara hem deniz.. hafta sonları organizasyonlarına katılabilirm günlük yada yatılı fark etmez araç ve techizat mevcut görüşmek dileğiyle..
Merbaha arkadaşım..... Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Lakin forumun tanışma bölümünden konuyu açarsanız ve profiliniz'den de İzma ayarlarını yaptıktan sonra arkadaşlarımız sizi daha yakındnn tanıyacaktır. Sevgiler.... Mürsel abi bak nazar deydirdin emii....
Bekle... bekle... Ahmetcigim konu yakinda aydinlanir merak etme Bulsep nick'li arkadasima not: Dogum tarihinin yani sira mümkünse dogum yerinide yazabilirmisin? Hos geldin demegi unutmayalim Rasgele