cümLeten ,selamün aLeyküm,iLkönce tabiki rastgeLe.. aranızda oLmak onur verici,ben amatör baLıkcıLık sevdasına yeni basLayanLardanım,çok çok amatörümyani.ama hastaLık buLaşmaya başLadı yavaştan. İzmirde yasıyorum nerede nasıL baLık oLur ne yem takıLır nasıLtakım kuLLanıLır vs.tam oLarakbiLgisizim.buradaki dostLarımLa birLikte bu sedamı daha iyi bir konuma etireceğimi umuyorum ve diLiyorum..şimdiden herkese çok teşekkürLer..saygıLarımLa. Mustafa Duran
deniz beni çağırıyor Hoş geldin adaşım,doğru adrestesin ihtiyacın olan tüm bilgileri sitemizde bulabilirsin.
Mustafa aramıza hoşgeldin. Sana önerim forumun arşiv bölümünden ilgini çeken yazıları önce bir okuman. Daha sonra yine sorun olursa forumda herkesin sana yardımcı olabileceğini aklından çıkarma. Ancak çok işlenen konuları arşivden araştırmak zaman kaybını önlemek açısından hepimizin menfaatinedir. Kolay gelsin..
hoşbuLdum eyvaLLah ..çok teşekkürLer ...iki gündür forumu arastırıyorum,sanırım bu bir hafta daha sürer..herseyi okuyorum neredeyse,.. saygıLarımLa..
hosgeldin mustafa, bi izmirli daha... ben tekneden avcilik konusunda iyi durumda olmakla beraber kiyidan avcilik konusunda zircahil olarak baslamistim forum arsivlerini okumaya. hala da arayip duruyorum forumlarda yazilanlari. yani bi haftadan uzun surer senin isin de gozun korkmasin, buradaki insanlari tanimak icin de cok guzel bi firsat bu. hosgeldin.