selam ben TUGAY DARCAN.abimin vasıtasıyla bu siteyle tanıştım.hatta sanıyorsam bi güzel bombalamışsınız.ama onun iyi niyetini anlamışınızdır.abimin nick'i ise derya__kuzusu.belki hatırlarsınız.umarım burda iyi vakit geçiririz.mesajlarınızı her zaman beklerim.izmire geldiğinizde çevrem geniştir,organizasyonlarda düzenliyorum foça,çeşme,seferisar,mordoğan gibi izmirin güzide yerlerinde arkadaslarımız,dostlarımız var.sizinde organizasyonlarınız olursa gelmekten mutluluk duyarım. saygı ve sevgilerimle
Hoşgeldin Tugay.. Burası amatör ruhun temsilcileri sizlerin, bizlerin evi sayılır.. Burada mutlu olacağına eminim.. Rastgelsin her zaman..
hoşbulduk sayın abim.sizlerle burda mutlu olacağımdan eminim.mesajlarınızı her zaman bekliyorum. iyi paylaşımlar
hepinize selamlar.hoşbulduk.bu karşılama için hepinize çok teşekkürederim.aranızda olmak güzel ve sanıyorumki dahada güzel olucak. iyi paylaşımlar dilerim...
Aramıza hoşgeldin Tugay Darcan Bir gün yanımıza gelde çayımızı iç kamil tunca köşede bizim evde . Her zaman beklerim..