Merhabalar...Sitenizi yeni keşfettim ve hemen aranıza katıldım.Umarım kısa sürede acemilikten terfi edebilirim. Mordoğanda yazlığımız var aslında tam olarak karapınarda, balıklı ovaya gelmeden önce. Ancak bir türlü balık bulamadık. Babamla tekneden deniyoruz, civarı gezdik hatta uzun adanın arkasına alman adasının oralara kadar bile gittik fakat en fazla gopez tutmakla beraber çok nadiren bir karış mercan oluyor. Yaklaşık 4-5 senedir tık yok. Anlayacağınız acilen yardıma ihtiyacım var bu sezon kısmetimi açmak istiyorum.Bu arada önerebileceğiniz yerler kuşadasından yada çeşmedende varsa sevinirim oralarada gitme şansım olacak hatta daha çok gidebileceğim...Şimdiden teşekkürler.
Forumuza hoşgeldiniz Size yardımcı olacak,yönlendirecek tecrübeli arkadaşlarımız var aramızda. Eminim size de yardımcı olacaklardır,önce forumda biraz gezinin açılan konuları inceleyin derim,fikir edinebilirsiniz. Bu arada imza ayarlarınızı yapmanızda gerekli... İmza ayarlarınıza isim ,doğum yılı,bulunduğunuz şehiri ve kan grubunuzu yazmalısınız. İmza ayarları için bu linki kıllanabilirsiniz : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
aramıza hoşgeldiniz izmirdeki arkadaşlarımız ile yüz yüze ve bizle de sanal ortamda güzel vakitler geçirmeniz dileği ile
deniz beni çağırıyor Aramıza hoş geldiniz,hele bir imza ayarlarınızdan sonra hoş geldin partisi yapalım sonrası kolay