Sevgili arkadaşlar 11.08.2007 de İZMİR de yapılacak olan TÜRKİYE geneli organizasyona herkese söz verdiğimiz gibi ve organizasyonun son günü olan pazar akşamı yemeği olarak turna ziyaveti olacağından düzenlemiş olduğumuz bu organizasyonda balıklar herkesin elinden alınacaktır. Gelmek isteyen tüm arkadaşalrımıza açık bir organizasyondur. Şimdiden herkese rastgele diyorum ziraa organizasyona pazar günü yenilecek balık götürülemezse sonuçlarını bile görmek istemiyorum. O yüzdende bu organizasyonumuza herkesi bekliyoruz. AVLAK YERİ:::::::::::::::::::::::::: KIZILIRMAK KARAKEÇİLİ AV::::::::::::::::::::::::::::::::::::NE OLURSA OLABİLİR BALIK OLSUN HAREKET TARİH VE SAATİ::::::::::05.08.2007==-01:00 BULUŞMA YERİ:::::::::::::::::::::::SAMSUN YOLU OTOBAN ÇIKIŞINDAKİ BENZİNLİK (PETROL OFİSİ) KATILIMCILAR 1-06TURNA06 - Turgay 2-west_1979 - Mustafa 3-Kelanj - Erhan 4-06Pike06 - Aliş 5-06Tarık06 - Tarık 6-Osman ALTUNEL - Osman 7-Ali aliterzi_06 - Ali 8-Çiko - Bülent 9-Efsane_Kemal - Kemal 10-Oz_0735 - Özkan 11-Oltacı_Önder - Önder 12-ÖZKAN - (misafir) 13-Pteroıs_volitans - Atilla 14-Asi_gecekondu- Tanju 15-Cadayl - Aylin ve Utku 16-Barış - Barış 17-Turna006 - Şenol İsmini yazmamış olduğum arkadaşların ve gelmek isteyen arkadaşların haber vermesi gerekmektedir. Kazamız mubarek olaaaa
Çorbada benimde tuzum olsun istedim ve listenizi biraz renklendirdim Hepinize sonsuz teşekkürler Rasgele inşallah .
sen o hediyeleri verme bende sana balık verdirisem gör sen evdekileride alırım bak bulamassan izmirde yemeklik olursun karışmam yardım etmeye çalışıyorum cimrilik etme
Ağanın ili tutulmaz Yapar Turgay abim bişeyler siz üzmeyin kendinizi Eminim o bir sürpriz düşünmüştür Değilmi Turgay ağbi
Olurmu Namık kardeşim .katılımcı 17 kişi var adam başı 10 balıktan 170 balık yapar zaten buda kurallar ve kanunlar dahilinde yasal olmayan bişey yok yani Lafım sana değil Namık biliyorsun sen onu