ıstanbulda guzel canım ıstanbullu kardeslerım neden ızmır denınce ıç geçiriyorsunuz,kalabalık dersen sizde,trafık desen sızde,gurultu hava kırlılıgı sızde,ne guzel nevar bu ızmırde ya
izmir'de güzel bir memleket ama herkezin kendi memleketi bir başka olur ben şimdi Bursa'yı anlatmaya başlasam bitiremem. ama ne varki kısaca TÜRKİYEM CANIM TÜRKİYEM
levrekler burada lahım farelerini ne koşturmuştur valla geceleyin 4 kadar sokak köşesinde oturup muhabbet edip arkadaşlarla sonra boyoz haşlanmış yumurta almaya giderdik şirinyere doğru ahhh ahhh...
Saydıgın özelliklerin hepsi bende mevcut demekki ben sonuna kadar İZMİR.LİYİYİM her ne kadar evin önünden yada arabadan balık avlıyamadıysamda yinede İZMİR.LİYİM
Barış kardeşim, çok kötü bir konu açmışsın. Ne yapsam acaba ev boş duruyor hemen İzmir'e gerimi dönsem? 6yıl bekledim, 6 ay daha sabredemiyecekmiyim? Bardacık yemişinden(incir) Bahsetmemişsin madem biraz daha sabredeyim. Selamlar.
Hiç kimse koruklardan ve taze taze alınıp, yeşil kabuklarının içinden çıkarılıp yenilen nohutlardan bahsetmemiş. Vita yağ tenekelerindeki çeşitli çiçeklerin bahçe duvarlarına sıralandığından, misafire ikram edilen ve İzmir'e özgü olan tuzlu portakal dilimlerinden de... Ha bir de voleybola "bali bali" diyen çocukları var izmirin. Misket yerine meşe denir sonra... Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Şu İstanbulda şambalı yok mu . Ben İstanbul a giderken oradaki İzmir li arkadaşlar sipariş verip duruyor.