Tabii her amatör balıkçının hayalindedir trofe avlar! Haftasonunu çoğumuzda olduğu gibi bende iple çektim balığa gitmek ve kamışların selam verdiğini görebilmek için, ancak balık bu işte her gidişte selamımızı almıyor Bende bu defa balıksız bir paylaşım yapayım dedim siz değerli dostlarıma maksak doğa, temiz hava, bol gıda, stres atma, kendini arındırma vs... ne derseniz deyin... Birazda bir kaç konuda okuduğum yorumlara gitsin dedim sadece balık değildir maksadımız, biz bu doğaya aşık insanlarız. mesela tan vaktinde ki gölün puslu hali ne kadar da güzeldir volkan oltaların başında, balığın izinde (güyya) burada da artistlik yapıyorum işte kendime göre ve boyumun ölçüsünü alıp doğru eve fakat doğa ile başbaşa güzel bir an daha geçermenin hoş duygusu içimizde herkese rastgele.
cok güzel manzaralar. doğayla başbaşa oh mis. neyleyim balığı böyle durumda. hoş bi iki tanede olsa fena olmazdı hani
Çok güzel fotoğraflar çekip çok güzel mesajlar vermişsin Volkan abi..özellikle son fotoğraf insana "iyi ki" dedirtiyor "iyi ki balıkçıyım.."
Şükredelim arkadaşlar . En azından bunları görebiliyoruz,oralara gidebiliyoruz,bu güzellikleri paylaşabiliyoruz. Paylaşımın için teşekkürler Volkan kardeşim,inşallah bir dahaki sefere balıklarda sana selam verir.Şükret.