İzmit-Kocaeli Körfez Sargozları

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bülenttok tarafından paylaşıldı.

1. md102h

md102h Resul

Tebrikler Bülent bey balıklarınız çok güzel görünüyor. Güzel avlarınız daim olur inşallah.

Vaktiniz olursa cevaplamanız için bir sorum var, bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda cevap verirlerse sevinirim. Yemleri sipariş edip kargoyla getirtmişsiniz acaba bu yemleri İstanbul'a da getirtebilir miyiz? Bizde şansımızı deneriz boğazda :) sipariş verdiğiniz yeri bizimle paylaşırsanız sevinirim. Moderatör arkadaşlar lütfen bunu reklam, ticaret vs olarak algılamayın bu tür yemleri hep duyuyoruz ama hiç denemedim, inanın neye benzediğini de bilmiyorum :) Boğaz'da bir deneyelim bakalım nasıl iş yapacak bunlar :)

2. dimboz

dimboz hasan

tebrik ederim güzel ve verimli bir av olmuş.

3. c.polat

c.polat

Favori Kamış:
    olta
    tebrik ederim ,bereketli olsun..:)

4. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    tebrikler bülent abi, mekanda gayet güzel, dediğin gibi birde iniş ve avlanma zorluğu olmasa, gerçi olsa kaç yazar bu sevdaya gönül verene ;)

5. Kyakalı

Kyakalı Recep

Tebrikler,afiyet olsun.

6. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    helal olsun

tebrik ederim bülent abi sargozlar şahane acaba gündüz hangi saatlerde vurdu gecede vuruyormu merak ettim

7. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Resul bey meraba.Teşekkür ediyorum. Yem konusuna gelince çok zor olmayan bir konu. Her yem her zaman olmuyor.Havanın duruma bağlı olarak değerlendirmek gerekiyor.Bozuk havalarda fırtına, yağmur ve suların yükselmesi gibi durumlarda yem temini olamıyor.Burada önemli olan konu yemin taze olması ve yolda zarar görmemesi.Aslında benim tam olarak istediğim şekilde gönderemiyorlar yemleri.Gerçekten bu yemleri paketlemek uygun strafor kutuya koymak, içine buzunu koymak kutunuz çok azda olsa hava almasını sağlamak özen ve itina istiyor. Neyse temin etme noktasında size özelden yazacağım.Site kuralları bu konuya ne der bilemiyorum. Site yöneticileri bu adres veya telefon verme işine izin verirlerse açıktanda yazabilirim.Tedbir olsun diye özelden yazıyorum

8. md102h

md102h Resul

en kısa zamanda deneyeceğim, çok teşekkür ederim Bülent Bey.

9. kunsal90

kunsal90 kaan

En İyi Avı:
    bir sonraki yakaladığımdır
    avlarınız daim olsun benimde bir sorum olacak eğer cevaplamak isterseniz ne tür takım kullanıyorsunuz iğne köstek gibi

10. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Kaan kardeşim tabiki cevaplarım. Bu balıkları klasik üçlü dip takımı ile aldım. Aslında bu takım yanlış bir seçenek.O gün uğraşmamak için halihazırda olanı kullandım.Karagöz, sargoz türü balıklar için en uygun takım tamamen kurşunsuz sadece iğne ve yem olan takımdır.Tabi havanın durumuna, denizin durumuna ve balığın durumuna baplı olarak bu takıma kurşun eklemek gerekebilir.O zaman beden 30-40-50 gr. gezer kurşun sonrasında fırdöndü ve en az 1 metre köstek olacak.Bu takım avcı bir takımdır.Balık yemi alıpta götürebileceği bir takımdır.