Keşke orada olsaydım, kepçeyle ne balık toplardık, bütün gün.... neden sızladı, soğuktanmı....? hihi Hafta sonu nasıl bir hazırlık kastediyorsun..!? biraz konuyu aç, bilelim... Başrol oyuncuları ne der..! ne yapar bilmek lâzım..!? Bu konunun uzmanı onlar..! hihi
Soğuktan ben değil, balıkların bayılmasına içim sızladı Erhan abi Hazırlıktan kastım, mekan araştırması, kullanılacak yemlerin siparişi, arkadaşları organize etmen olacaktır.Ayrıca gerekli iş bölümünü biz ayarlarız zaten:thumb:
Koskoca adamları benmi organize edeceğim... onlar işini bilir... şunu şöyle, şu şekilde yapalım derlerse ben her şekile uyarım... ama mübareklerin yüzlerin gören cennetlikmi desek...idk bilmemki...! hihi
Çalışıp çalışmadığını ancak kişi kendi bilir... Ama ben çabalasamda boşa kürek çekiyorum galiba...idk... yüzlere ulaşamıyorum bir türlüde...idk...
Sende kepçeni kap gel Yusuf, lüfer ve levrekleri toplamaktan yorulduk yaw:laughing: :laughing: :laughing:
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, oralarda keyifler ve havalar nasıl, hafta sonuna kadar havalar düzelir inşallah
Ah be Yusuf o bir anlıktı, sahildeki müdavimler ve tekneciler tarafından toplandı zaten Tahmin ettiğin gibi çok değil yani, tv'ler biraz abartılı anlatıyor
Hayırlı akşamlar... Keyifler iyi, havalar çok güzel, yerde 1 karış kar var, biryandanda yağmaya devam ediyor, İnşallah düzelir diyelim, görüşmek üzere...Selâmlar... Nasıl o anlıktı millet 40-50 Kg, 10 Kg dan bahsediyor, siz İst. uyuyun bakalım... hihi gördüklerimiz yeter... hihi
Yapmayın abi, 40-50 kg alamazlar Çoğunluğu kefal olmak üzere az bir şeyde sarıkanat ve istavrit vardı Aldıklarını ve kovalaını gördük, yok öyle birşey Erhan abi, hala Sabriyi tanıyamadınmı ya:laughing: :laughing:
Hadi dediğin gibi olsun, ne diyelim...idk Sabriyi tanıdım, feste resmini gördümde... Sen geçen anadolu kartallarının 1. sahifesinde arkadaşların resimleri var demişsin ama, Berkan, aytaç, sabri ve seni tanıdım diğerleri kim kimdir bilemedim iri yarı olanda emrah galiba...