Kimse yazmadığına göre kimsenin keyfi yok galiba ... Olsun be napalım ... Kahrında hoş lütfunda diyebilmeli insan...
Senin bu yazını okuyunca bugün saat 15:30 da altım oltayı doğru iskeleye,arkadaşı kandırmayı başardım,bir taneyi de çekerken kaybettim.
Sevgili balık dostları,bugün 14:30 ila 17:00 arası aldığım dişliler.Şimdi de eşkina için gidiyorum,inşallah rastgelir.Yeni raporda görüşmek üzere.
Tebrikler Tanju, balıklar senin iskelenin ürünümü.İnşallah yarında eşkina raporunu okuruz, rastgelsin.
Yahya abi doğrudur,balıklar iskele ürünü,biraz daha erken gitseymişim daha fazla olabilirdi. Eşkina için maalesef bir rapor yazamıyacağım.Hereke tarafı çok rüzgarlı ve akıntılı idi.Dip akıntısı inanılmazdı.Ben dip oltası ile çalıştım,akıntı fazla olunca hep takıldı.En son 125 gr. kurşun attım,bu sefer akıntıdan fazla etkilenmedi ama dalgadan balığın vurup vurmadığını anlayamadım,dolayısı ile yemleri kaptırdım.Başlarım böyle aşkın ızdırabına deyip,bir de yarın iş olunca pılıyı pırtıyı toplayıp daha yeni eve girdim.İnşallah başka bir zamana.
tanju tebrikler sana.maşallah diyorum.her yıl bu kadar dişli alıyor muydun yoksa iskelenin nimetlerinden bu yıl mı istifade ediyorsun .bu yıl senden levrek de görebilecek miyiz merak ediyorum... levrek için kurşunsuz denemeler yapacak mısın ?
darıca eskihisar.4 derece sıcaklıkta 15:00 16:30 arası kurşun+sahte atçek çinekop çaparisi ve istavrit çaparisi 10 ar dk.arayla değiştirdiğim atçek denemelerimde tık dahi yoktu.soğuktan balıklarda dondu galiba...körfezde LRF yöntemini kullanan var mı dostlar ?varsa hangi ayda denemeliyiz. özellikle mırmır için soruyorum
ya tamam beni adam yerine koyup cevap yazmıyorsunuz.bunu anladım da 15 gündür hiç balığa gidip de balık var yada yok rapor yazacakda mı yok ? herkes nereye kayboldu birden ??? idk
Emrecim,alınganlık göstermene gerek yok,araya yılbaşı girdi bir de üstüne ben acaip hastayım,ne balığa gidecek halim var ne de foruma yazı yazmaya.İyileştikten sonra balığa devam,inşallah sana levrek raporu da yazacağım,merak etme.
başkasını bilmem ama ben 1 aydır değil balığa, sahile bile inmedim... şu an boş zamanımın hepsini çapari basarak geciriyorum...müsait olduğumda, yaptığım çaparileri forumda paylaşırım.
HEHHH ŞÖYLE YA VARLIĞINIZI HİSSETİRMENİZ BİLE BİZİ RAHATLATIYOR... ÖZLEDİK SİZLERİDE RAPORLARINIZI DA...
ZARGANA... BUGÜN AKŞAM 1 SAATLİK ÇİNEKOP İÇİN ATÇEK DENEMEMDE DAHA ÖNCE DEFAATLE OLDUĞU GİBİ 1 ZARGANAYLA TAKIMI TOPLAYIP EVİN YOLUNU TUTTUK...
Emre tebrikler,en azından zargana almışın,O Kendonun sahtesi pek iş yapmıyor sanırım,gümüşi renkleri denesen daha verim alırsın gibi geliyor.
kendo 145 F 19 gr.ama 14,5 cm bu sahte 21 gr daha ağır boyut da 12,5 cm bu sahte 7-8 m. daha ileri gidiyor diye tercih etmiştim aslında. ama haklısın dediğini uygulayayım...gümüş renk 145f 13 ve 22 renkleride var. bu yıl toplamda 6 tane sarıkanat -çinekop aldım.hepsinide 13 nolu renk aldı... aslında 24 numara alasım vardı malzemecide kalmamıştı bu modelide işte iş olsun diye aldık bi zargana yakaladı... sen levreğe atçek yapmaya başlamadın mı ?
Maalesef Emrecim,soğuklarda üşütmüşüm daha yeni yeni kendimi topluyorum,iskeleden bile atamıyorum,ama önümüz günlerde mutlaka başlayacağım,çok çok özledim balık tutmayı.Öncelikli hedef levrek tabii.
Gerçi söylenmiş ama, bu sahteyle çinekop pek kolay değil. Tavsiyem, kaşık denemendir. Kurşun ilaveli cinsinden. Anlaşıldığı kadarıyla balık derine inmiş halde. Böyle su üstü şeyleriyle zor biraz.