Evet arkadaşlar pazar günü yağmur çamur demeden tekne ile izmit marinadan açıldık. 3-4 saatte aldığımız balık 1 kg + - . zaman zaman 7li 8li çektik çoğu zaman boş geçtik. sürekli hareket halinde balık. Spin denemem sürekli devam ediyor ancak henüz istanbul taraflarından alınamayan lüferin buraya gelmesi daha var gibi gözüküyor.. Hepinize bol avlar diliyorum
Eskihisar da akşam üzeri yarım kilo kadar istavrit tuttum.Aslında buraları çok bilmiyorum misafirliğe geldikçe denize gitme fırsatım oluyor.Acaba eskihisar,muallimköy Ekim ayı gibi lüfer tutulur mu.herkese selamlar
Tutulmaz olur mu tutulur... bogaz gibi olmaz ama 1-2 tane gelir. ister yemli ister spin.ama daha vakti var
Cevap için teşekkürler.Balık işi kısmet işi tabiki.Bu sabahta eskihisar da bir kiloya yakın istavrit tuttum.
Feribot iskelesinde avlandım.Bu tersane çalışanlarını karşıya taşıyan feribot iskelesi.Sabah 6-9 saatleri arası avlandım.Size birşey sorayım Karadeniz kıyıları lüfer başlamış mıdır sizce?Bağırkanlı Kefken Kerpe gibi yerlerde.
Bayram ziyareti için geldim Gebze ye boş durmak olmaz dedim zaten oltalar arabada her zaman Eskihisar da hem akşam üzeri hem de sabah denedim şansımı.Sonuç yarım kilo istavrit.Etrafta zargana için atanlar vardı ama pek alan görmedim.Herkese iyi bayramlar.
Ben yaptım ama göç balığı değil yatak balığı balıklar 35/40 cm ama yol gelmedikleri için dinç ve kuvvetli yorgun değiller bence bu sene ekimin sonunu bulacak gelmeleri
10.10.2015 de kavaklı bölgesinde ortalama 5 mırmır ,kişi başı tutuldu, birisi 9 mırmır,birisi 7 mırmır,2 kişide birer tane mınekop vardı, ben daha sezonu açamadım,12 saatte sıfırrrrr
Darısı başınıza inşallah. Biraz ayrıntı verirmisinoz. Saat olarak ve yem olarak ne kullandınız ve nereden tedarik ettiniz.
biz hariç herkes teke attı,bize yemcinin kokmuş kaçamarmara ve borukurdu ıle atım yaptık, yemleri her balıkçıdan tedarık edebilirsiniz
Dun gece merayi degistirdim.bu sefer eskihisarda mirmir eskina denedim. Yem teke sonuc yine 0 Ozkan abi igne mustad 1522 no 8 sizce nasil ? Mirmira kucuk mu buyuk mu ? Yorumlarinizi bekliyorum. ..
mırmırlar bayagı iri idi,nerde ise 2-3 tanesi 1 kg gelir. mustad 496 dene,senın iyne tipin uzun paladır,olmaz,ben hiç uzun pala görmedım,ve 8 no çok çok ufaktır, 2 veya 3 no dene, fudo circle 3 noyu al derim,tasmalamaya gerek kalmaz, ben geçen sene hem fudo circle 3 no ve mustad 496 ile çok iyi balıklar aldım
Uzun uğraşlar sonucunda bu yılki ilk mirmiri aldım cok şükür. .. bir gun oncede Mırmır için atarken gelen İskorpit ve gelincikleride ekliyorum... gelincik yeniyor mu bu arada ?