İzmit Körfezi Yine Mırmır

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ovunc41 tarafından paylaşıldı.

1. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    teşekkür ederim Erkan abi ama sanırım adımı yanlış gördünüz adım Övünç :)
    selamlar..

2. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim Erhan abi senin kulakları çınlattık öyleki Mehmet sanada bardak getirmiş çay için senin çaylarıda biz içtik :) aynen öyle kumsalda sıfır vuruş abi sonra o beraber kaşık çalıştığımız taraflara geçtik balıklar ordan..
    bu arada valla hayır olsun gece rüyamda beraber marinadan el oltası ile oldukça iri sarıkanat ve azman istavrit çekiyorduk valla şaka değil abi hakikaten gördüm :)
    birde halen sarıkanat yapan bir yer varmış körfezde pek uzakta değil bir arkadaşla muhabbet ettik avlakta o söyledi en son geçen hafta almışlar bir kaç parça ama akşam ezanından sonra soğuğa ne kadar dayanabilirsen diyor o saatler yapıyormuş yani gece..
    bu arada Mehmet balığı duyunca boyun ağrısı falan kalmadı iyileşti :)

3. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler kardeşim..
    daha iyileri sana rastgelsin..
    kardeşim yemleri ben ayarlamadım derince de oturan bir arkadaşımız ayarladı sanırım derince tarafından bir yerden elinde son kalan paketleri almış..
    kaçamarmara ile alanda oldu yanımda 2 parça ama kurt daha randımanlı oluyor bildiğin gibi..
    gün içinde arar sorarım istersen arkadaşa öğrenir dönerim sana..
    bugün müsait olamıycam malesef kardeşim yoksa katılırdım mutlaka..

4. sabriyazici

sabriyazici sabri

Allah razı olsun kardeşim içmiş kadar oldum saolasın ben oraya gelene kadar sen buraya gelicen yakında :) hayırlısı olsun bakalım

5. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrik ederim Övünç kardeşim, tüm ekibi kutlarım, başarılı avlarınızın devamını dilerim.

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Nedense , soğuktan olabilir hiç çınladığını hatırlamıyorum...idk belkide ben farkında olamadım... ;) Hayr olsun, ondada vardır bir hayr... :) hayra yoralım hayrolsun diyelim... ;)
    Bugün marinayı düşünüyordum hem hava soğuk geldi, hemde canım sıkkın olduğu için vazgeçtim...
    Dediğin yer sandaldanmı yoksa kıyıdanmı...!? akşam ezanı 14.47 yani 5'ten sonra, çok geç değil yani... ;) özelden bir yaz bakalım neresiymiş olmassa gidilebilir... Tabi LÂHANA GİBİ KAT,KAT GİYİNMEK ŞARTIYLA...! :D
    MEHMEDİ GÖRÜRSEN SELÂMLAR, GEÇTE OLSA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLET... ;)

7. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sanırım öyle olacak abi :)
    yada en iyisi biz ortada buluşalım (gebze olabilir mesela) :)
    selamlar abi görüşürüz..

8. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    saolasın Recep abi havalar müsade ettikçe devamı olur inşallah selamlar görüşmek dileğiyle..

9. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hayır olsun inşallah :)
    hava gerçekten gün batınca çok çok soğuyor abi lodosu takip etmek lazım en güzeli bu soğuklarda..
    dediğim yer kıyıdan abi sandaldan değil sana özelden yazarım şimdi..
    Mehmeti yarın görürüm işte ve iletirim Erhan abi kendine dikkat et her neye sıktıysan canını takma kafana fazla umarım büyük bir sorun değildir..
    selamlar mesaj atıyorum şimdi abi görüşürüz..

10. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Övünç kardeşim tebrik ederim. Güzel balıklar yakalamışsınız. Evet hava sabahları çok soğuk oluyor, artık daha dikkatli olmak lazım. Önce sağlık ve balık. Bakalım pazar günü bende boğaza lüfere gidiyorum. Geçen gün istanbulda bir işim vardı ve bitirdiğimde boğaza indim bir saat kadar sahte attım süperdi 40 atış yaptım 30 sarıkanat aldım. Ama üç gündür kollarımın ağrısı da dinmedi. Tavsiye ederim istanbula boğaza gidin ve deneyin. Ayrıntılı bilgileri de verebilirim. Selamlar.

11. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    çok teşekkür ederim Bülent abi bu sene mırmıra doyduk diyebilirim..
    acaip soğuk oluyor hemde,gerçekten önce sağlık işimiz gücümüz var hepsinden öte..
    az önce gördüm raporunu ve yolladım tebriğimi :)
    müsait olduğum bir ara mutlaka denemek istiyorum,çok güzel geçmiş avınız umarım yarında aynen öyle geçer raporunu bekliyor olucam..
    o zaman yanımıza sahtelerle beraber ağrı kesicide alalım gidebilirsek :)
    kısmetiniz bol olsun şansınız bol olsun hadi bakalım abi konuştur ustalığını :)
    gidecek olursak mutlaka ararım tavsiyelerini alırım,selamlar iyi akşamlar Bülent abi..

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Neden böyle olur onuda bilemiyorum ya...!

Sağ olasın bilgileri aldım, ve cevabınıda yazdım... ;) Sanki canım taze hamsi istedi birden nedense... ;)
    Ben sıkmadımda...! Kafa takılmadan olmuyordki...! Hani z.mürenin bir şarkısı var bilirsin, DOST BİLDİKLERİM...! ;) En azından sözlerini bilirsin....!? İŞTE ÖYLE BİR ŞEY... :confused: Ne den böyle olur bilemiyorum...! idk Kabahat birazda bende galiba....! ;)
    '' Kime Yâr dediysek; o yar açtı yarayı...Belliki gerçek sevenimiz yoktur,
    ALLAH'tan gayrı...!!!'' deyip geçeceğiz galiba bundan sonra gayrı..! ;) Neyse sağlık olsun...!
    Sen kaç kaç çalışmaya dönüyorsun bu hafta...? C.Tesi kartal sahillerindemiydin, yoksa...!? durumları bir araştırsaydın ne çıkıyor çıkmıyor diye, gerçi senin kayın peder gittiysen seni blgilendirmiştir, Mutlaka...;) Görüşmek üzere, Selâmlar... :)

13. mehmetmeral

mehmetmeral mehmet

En İyi Avı:
    Levrek 8.300 kg
    mırmırı çekmesi çok zevkli ama beklemeside bi okadar deli edici ben bi ara zil taktım öyle bekledim ama ozamanda kösteğe yetişmek güç oluyor.Mırmırlar trofe olduğu zaman kösteğe gerek kalmıyor ama yazın yakalamıştım mırmırlar ufaktı.Geçenlerde meraya gittim altımda bi mırmır sürüsü geçti abartmıyorum klavye kadarlardı :D sizinkilerde çok güzel tebrik ederim bol bereketli güzel avlar...

14. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynen öyle hele de bu soğuklarda çok zorlayıcı oluyor birde balık nazlı olunca..
    zil işini hiç sevemedim ben olta başında nöbet tutmayı tercih ediyorum genelde :)
    bu sene yakaladığımız en irisi 35 cm geldi,geçen yıl rekorom 36,5 cm di,o boyuttakikleri çekmek inanılmaz keyifli oluyor kesinlikle..
    oh oh maşallah bir denk getirsek klavye gibi olanlardan ne keyifli olur..
    teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun Bursaya selamlar..

15. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    anladım abi yinede hayatta birşeylere çok üzülmeye değmez ben hep öyle yapıyorum artık ''önümüzdeki maçlara bakıcaz'' diyorum :)

ben bu hafta 4 12 yim ama mesajdada yazdım duruş olabilir olursa müsait zamanım olacak haftaya,hamsileri ye içlerini sakla abi :)
    bence aynı işi karideste görür oldukça kokusu var yemleme için iyidir bence..
    c.tesi buradaydık nişanlımla bir iki ziyaret falan malum şeyler..
    o tarafa gitmedim epeydir gidersem mutlaka kolaçan ediyorum kıyıları merak etme abi zaten hareket olsa k.peder uyandırır beni mutlaka :)
    görüşmek üzere selamlar..

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Sen yapabiliyorsun demek ne mutlu sana... :)
    Hamsiyi yem olarak denemekte var, methini çok duydum, aslında sardalyede olabilir, oda baya bir kokulu çünkü... :) Görüşmek üzere, Selâmlar... :)