Yer: izmit marina tarih: 18.08.2007 yem: teke öğleden sonra izmitte asker olan kardeşimi ziyarete gittim ve kardeşime çarşı izni alarak marinaya gittik. amacım ziyaretti ama oltamıda yanımda götürmüştüm ordan zargana için bi takım satın aldım. zarganaya atan birindende 5-6 tane teke aldım. yemi aldığım kişi o ana kadar hiç balık tutamamış. ben ilk yemi taktım attım 5 dk geçmeden balık geldi sonra ikinci yem ve yine balık. hiç ara vermeden 5 tane balık tuttum son tuttuğum en alttaki resimdeki yaklaşık 300-350 gr kadar vardı sonra kardeşimin zamanı geldiği için ayrılmak durumundaydık. balıkları yem aldığım kişiye verdim havamızı atmış olduk ve döndük...
kardeş tebrik ediyorum seni. bu zarganayı görünce dayanamıyorum yorum yazasım geliyor bizim buralardada başlasada gitsek tutmaya.
haklisin belki ama alanyada biz 3 parmak kalinliginin altinda tutmazdik boyle ufak cikanlarida lambukaya levrege kuzuya atardik...cok yakaladim bu hayvani 1 mt boyunda kol kalinliginda...artik uzaktayim denizden memleketten yoksa ben yayinlardim bunlardan buyugunu
bu baliklar daha yavru.bence yakalanmamasi gerekir sadece kendi kanımca yanlış anlaşılmasın.kızılötesinden bilgisayar atabilecek bir arabirimim olsa 6-7 ay once yakaladıgım 77cm boyundaki zarganamı arkadaşın isteği üzerine yayınlamak isterdim..antalya ve civarında bu boy lar zaten bulunmaz en az 40 cm ve civarından başlıyor boyları...
herkes atabilsem yapabilsem diyor arkadaş yayınlamış işte bence fotoğraf yayınlamadan bu arkadaşın yayınlamış olduğu resimlere olumsuz yorum yapmak kimsenin hakkı değil... yakalanmaması lazım dediğin balıkların en küçüğü 35 cm.. daha ne olsun. ayrıca arkadaş antalya ve civarından değil izmitten tutmuş bu balıkları... antalyada olsa eminim 77 cm değil 177 cm tutardı. 35 cm hesabını nasıl yaptığımı merak etmişsindir belki. uzun sigaralar 10 cm koy 4ünü uç uca 40 cm olur...
sn mehmet turan arkadaşım.önce vu saldırgan tavrını değiştirmeden önce imza ayarlarını yaparsan ve forumlarımızı iyi takip edersen kişilerin kişilere bu şekil uslupla taşlama yapmadıgını gorursun.ben tavrının sebebini anlamıs degılım...
Ufak olsa da limit dahilinde, bence gereksiz yere uzmeyin arkadası.. Gayet keyifli olduguna eminim. Onemli olan asker ziyaretine giderken bile oltanı goturmen.. Bence en dikkat cekici konu bu...