İzmit Turna Avı (25.08.2012) Öncelikle herkese merhabalar, En iyi arkadaşım Hakan kardeşimle birlikte turna avı yapmaya karar verdik. İzmitte güzel bir avlakta geceden hazırlığımızı yapıp,yola koyulduk.Yaklaşık 1 saat içinde avlaktaydık.Gece yarısı avlağa vardığımızdan ilk olarak biraz dinlendik. Sabah Hakanın sesiyle hadi kalk,sabah suyunu kaçırıcaz sesiyle uyandım. Doğada uyumak gibisi yok. Bende bu senenin umutsuzluğuyla takımları hazırlamaya başladım.Nedeni ise bu sene geçen yıla göre daha verimsiz geçiyordu. Gün aydınlamadan birkaç kızılkanat yakalayıp,yemli takımları donattık ve suyla buluşturduk. Günün ilk ışıklarıyla da at-çek başladı. Bir çok sahteyi deneme rağmen vuruş ve takip alamıyordum. Bende en iyisi sabahı mahmurluğunu almak için demli bir çay lazım diyerek,çay hazırlığına başladım. İlk vuruş saat 10 gibi canlı yeme geldi ve bütün oltaları birbirine karıştırdı. İkinci vuruş Hakan kardeşime Soft 4 play 13 cme geldi. Son vuruş tekrar canlı yemdeydi. Bu durum yaklaşık 45 dk sürdü ve gün boyunca başka vuruş alamadık. Sonuç olarak 3 vuruş 3 balık. Doğada kırlangıç sesleriyle,temiz hava almış olduk. Herkese verimli avlar dilerim. Avlağın gözüktüğü fotoğrafları paylaşamayacağım. Nedeni herkes tarafından bilindiği gibi malum. Geri kalanı fotoğraflar anlatsın. Balıklar 45 50 cm arasıdır. Güne güzel bir başlangıç; Buda tüm avlağı boydan boya dolaşan avcı bir abimiz. Hakan Kardeşim; Son fotoğraftada kendimi göstermiş olayım
Sevgili Emrah, sizleri kutluyorum, en sonunda geç de olsa muradına ermişsin:thumb: Avın her türlüsünü denemişsiniz, böyle olunca da turnaları almışsın, bende yanınızda olmayı çok isterdim.Hakanada selamlarımı ilet, yakın bir zamanda mangallı bir organizasyon yapalım o taraflarda Sağlıcakla kalın, avlarınız daim ve bol olsun
Teşekkür ederim İsa abi. Bir gün ayarlama yapıp gidelim. Avlak mangala müsait. Temiz hava yanında bedava. Aleyküm selam abi. Senden de haber bekliyorum. Haberleşip organizasyon yapalım.
Boğazda palamut kendini bir gösterip kayboldu. Lüfer için henüz erken, istavrit ve sardalya bol miktarda var. Ne zaman müsait olursanız gelebilirsiniz, bir telefonunuz yeterli... İzmite geldiğimde zaten ararım seni, o zaman görüşürüz
Tebrikler güzel balıklar almışsınız ama volkan abi haklı vallahi, benimde ilk çaydanlık dikkatimi çekti. Bereketli avlarınızın devamını dilerim...
Lüfer ve Palamut için haber bekliyorum abi. İnşallah güzel bir organizasyon yaparız. İzmit'e geldiğinde haberleşelim,farklı avlaklarda mangallı organizasyon yapalım abicim.
vay kardeşim tebrik ederim ben daha şimdi gördüm raporu nihayet bu sezon yüzünü güldürmüş turnalar.. avlak müthiş,tahmin etiğim bir yer inşallah bir gün hep beraberde gideriz.. devamına rastgelsin görüşmek üzere..
Teşekkür ederim abi. Övünçle uygun bir zamanda av yapıcaz inşallah. Kısmetse bir gün hep beraberde avlamak isterim.
Teşekkür ederim Muammer abi. Bu sene çayırköy yüzümüzü güldürmedi bizde farklı yerler arayışına girdik.
Bu sene turnalarla küstük kardeşim. Aslında geçen sene bu boyda balıkların tamamını saldık ama Hakan alalım deyince geri çevirmedim. Avlak bize çok uzak sayılmaz. Görüşünce söylerim yeri Hafta tatillerin hangi gün? Bu hafta vardiyan nasıl? Bayadır görüşemedik.
afiyet olsun kardeşim o kadar gidipte almadan gelmek olmazdı limit dahilinde oldukça sorun yok.. ben birazdan işbaşı yapıcam 24 gün sonra moraller sıfır hafta tatilim c.tesi ama cuma sabah çıkıcam işten o günde boşum cuma birşeyler yapmaya niyetliyim haberleşiriz.. görüşmek üzere..
Tamam kardeşim. Haberleşelim. Bir şeyler yaparız. Ee o kadar izin yaparsan başlamak baya zor olur. Sana kolay gelsin.