slm arkadaşlar cuma akşamı tekelerimizi toplayıp ulaşlıya eşkine avına gittik. bir iki saat eşkine denedik ama tık yok. sonra iskeleden el oltasıyla istavrit almayı denedik sabah gün açana kadar istavrit yaptı. bi tane kıraça istavriti de dip oltasına takıp öylesine attım ve kenara yasladım. sabah ezana doğru olta yerinden fırladı hiç beklemediğim bu eşkine geldi. sonra sabah olunca izmarite dip takımı yaptık 9-10 numara iğneye soyulmuş tekeleri takıp attım. ondada şansım iyiydi. bir ara gümüşler iskelenin altına hücum ettiler sürü halinde . zargana sıkıştırıyodu gümüşleri tabi. soyulmuş tekeyi 18 lik misina ve 9 no iğneye takıp akıntıya doğru bıraktım fazla geçmeden zargana bindirdi üç adet zarganayla avı tamamladım. sonuçta 5-6 kg arası balık aldım. ogün almanyadan misafirim vardı balık ikramından çok memnun kaldılar . böyle avlar pek denk gelmiyo çok güzel geçti. [/URL
ulaşlıdan çok balıkçı nasiplenmiştir ama artık eskisi gibi balık çıkmıyor. dün akşam tersanede çalışan komşum anlattı, astsubayın biri tersanenin iskelesinden 48 tane mırmır almış, dakida 3 balık aldığını görmüş.