Öyle yetkin ve gücün varmı beni göderebilecek gibi..! Sende hemşerin gibi kuru sıkı atıyorsun, huyundanmıdır..! idk Suyundanmıdır..! idk nedir...!idk hihi O görevi sana vermişler bana değil..! hihi git beleş maç seyret demişler..! sıkıyorsa hadi gitme...! ? :laughing: :laughing: :laughing: O zaman esenköye gidelim, bir org'da oraya yapalım he...
Erhan abi Lineaeffe'de %25 indirim var, Spirit Surf 57 TL bence iyi fırsat, alacaksan kaçırma.. http://www.avdeposu.com.tr/?urun-12628-LINEAEFFE-SPIRIT-SURF-KAMIS.html
Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çok güzel bir akşam,balıksız ama bol muhabbetli oldu.Çokta güzel oldu. Bu organizasyonların ve güzel arkadaşlıkların yapmak lazım.Arayı herkese uygun olduğu sürece soğutmamak lazım. Herkese iyi akşamlar.
Sağol Emrah, balık tutamasak ta hepimiz çok memnun ayrıldık oradan.. yeniden görüşmek dileğiyle :thumb:
Evet bende gördüm ama postayla bugüne kadar birşey almadım, elle dokunmadan, görmeden almak içime sinmiyor, oraya gelme şansımda yok şu günlerde, yoksa çok iyi bir fırsatttı...
Lineaeffe indirim yaptıysa distribütör indirimidir, bence her bayii yapar aynı indirimi, örnek gösterip pazarlık yapılabilir..
Saolasın abi ben pek bilmem İzmit'i cino(Navigasyona verdiğimiz ad ) bilir.Zaten mezgit için de gidilmez abi oraya ben alıyorum dolap doldu zaten Bu arada pazar günü herekedeydim balık restoranının yakınında.Balık alamadım ama izmarit alan oldu 5 6 parça irili ufaklı.Ben 2 takım koparınca kaçtım oltamı da alır diye Şimdi de Yarımca sahilinden geldim denizde in cin birde martı karabatak lar çift kale maç yapıyor