Izmitlii sevgili arkadaşlar izmitliler nerelerde ishakçılarda durum nedir izne cıkıcam önümüzdeki hafta gidenler varsa biraz bahsedin .özledik balıktutmayı
selam abi biz 2 hafta üst üste gittik ichakçılara ve boş dönen yok ama yemleme çok ama çok önemli yani cumartesi ve pazar günleri olta atacak yer bile yok kocaman gölde yani ishakçıların durumu herzamanki gibi gayet iyi bir durumda
Bekirpaşa üçyoldan Üniversite hastanesi yoluna girince 3-4 km ileride üçtepeler köyünü geçtikten sonra orman kampından sağa girdikten sonra yaklaşık 10-12 km ileride üçtepeler köyünde kime sorsan tarif eder. şimdiden rast gele
yolda otobüs görüyordum var sanırım jandarma ya kadar gidersin ordan 30 dk yürümen gerek ama elbet bir araca rastlarsın!..
arkadaşlar tahtalı göletinde hafta sonu yarışma var biliyorsunuz ben bugün görüştüm gölet çevresine yarışmacılar haricinde balıkçı alınmayacak bilginize
tutarsın tabiki tuncay kardeş ama büyük balık gelirse geri salda ben yakalıyacağım onu ona göre bak salmazsan kapışırız ona göre sana rastgele
olur esabi kardeş bu arada silifkeliymişsin bende eregliliyim konyadan pek yakın sayılmayız ama yine de toprak sayılırsın...karamanda ayrancı barajını bilirsin o zaman...maşallahın var balık tutmada.. bende kamış olta yok makaralı olta var babadan kalma onlarla buralarda zor galiba..biz ereğlide ivriz barajında tutuyorduk ama burada bakıyorum herkes makine olta kullanıyor..neyse inşallah tanışırız siz gelesiye kadar ben tutmaya çalışırım.hadi ratsgele...