Balık avı sevdalıları hepinize merhaba ben izmitte oturuyor ve çalışıyorum. tabi balıktan arta kalan vakit olursa. Bugunlerde buralarda mırmır,karagöz,ispari,kalkan,minekop gibi balıklar çıkmakta ancak benim kafama takılan çupra bu balık ile ilgili ne yer nerelerde bulunur hangi zamanda en iyi avı verir gibi bilgiler lazım. birde bu tarihlerde başka hangi balıklar çıkmakta . herkese selamlar .
Bülent öncelikle hoşgeldin. saydığın balıkların hepsi iyi balıklar arkadaşım, ama illede çupra diyorsan, hemen üstte arama yazan yere girip çipura yazarsan aradığın cevabı bulabilirsin. kalıcı olmanı dilerim, iyi paylaşımlar.
Bülent kardeşim forumumuza hoşgeldin. Kocaeli'de bulacağını pek sanmam ama Çipura ile ilgilenmen beni memnun etti. Has balıktır, avı çok zevklidir. Çipura ile ilgili bir konu nun linkini veriyorum. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=4285 Ayrıca forumda daha önce incelenmiş konuları görmek için ya Ali kardeşimin dediği gibi arama kolaylığını kullanabilir, ya da sayfanın en alt sağ köşesindeki arşiv yazısına tıklıyarak daha önce incelenmiş konulara ulaşabilirsin. En kısa zamanda uygun yerde bir çipura tutman dileği ile.. Kolay gelsin...
bülent bey aramıza hoşgeldiniz.bahsettiğiniz balıkları bilen bir arkadaş tanıyorum onunla görüşmenizi tavsiye ederim.
bülent bey hoş geldin. burda bırakın çipurayı denizdeki en küçük yakamozların bile nerde nasıl çıktığını bulursun. burayı bilmeyen balıkçı arkadaşlara üzülüyorum . forumda izmitli fazla yok geldiğine sevindim.
Bülent aramıza hoş geldin Aradığın ve öğrenmek istediğin her konuda yardımcı olmaya çalışırız.Tabii bizim de sana sorularımız olacaktır. Cevaplarsan seviniriz Rastgelsin