mücadeleni tebrik ederim.zaman zaman benzer tartışmalar oluyor bu konularda balıkçı arkadaşların bilinçli olup haklarını savunmaları gerekir diye düşünüyorum
Abi öncelikle geçmiş olsun.Helal olsun sonuna kadar hakkınızı aramışsınız keşke birde tazminat davası açsaydınızda manevi zararınızı maddi olarak karşılasaydınız. Sağlık olsun. Bir daha bu tür olaylarla karşılaşmamanız dileklerimle..
geçmiş olsun yaptiklari hem kanunsuzluk hemde terbiyesizlik sirkuden haberi olmayan tarim ilçe elemanlarida var demekki. benimde derdimiknik yeride olan sulama barajinda. belediye oraya bi bekçi dikmiş gölün cevresi 10 km vardir istediğimiz yerde tutmamiza izin vermiyor her gidişimde kavga ediyorum adamla bize 100-150 mt uzunlukta biyer piknikçilerin tam onu ordan tutun diyor. patirti gürültüde balikmi tutulur ben zaten kafa dinlemek için gidiyorum birde onunla uğraşiyoz .neymiş öbür tarafta yasakmiş bir gün dayanamadim gölün besleme suyunun olduğu yere gittim bekçiyede hadi tutukluyonmu hapsemi atiyon jandarmayami haber veriyon dedim .artik karişmiyo hakkinizi herzaman arayin arkadaşlar . gittiğimde ne göreyim gölette ağ var .neden yasak olduğu anlaşildi .
tebrikler arkadaşım.haklısın ve kendini savunacaksın işde bu kadar.banenecilik hep geriye atılan adımdır.aman boşver uğraşmaya değmez şu kadarcık para için demeyip hakkınızı aramıssınız.!!!!!alkışlarım sizin için.