komik gelebilir ama şu jelibonları iğnelere dizip atsak eriyinceye kadar işe yaramaz mı? hem aroması da var.
Böyle birşeymiydi acaba ? Zamanında bu konuyu Ben yapmıştım Bu Sahte yem çok tatlı! Yemeye kalkmayın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14087
Yok abi , ben sazan kadar salakmıyım , ayıp ediyon önce somurdum ondan sonra iğnede kendimi görünce iğneyi çıkarttım ve rahatca yedim
Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümündeki havuzda yüzen sazanları düşününce testin sonucunu merak etmeye başladım. Ne psikyatrlar tanıdım aslında yoktular.
. Düşünüp Felsefe yapmak farklı ne yazayım ki...okuyan Sensin.. Hahaaa Ben gölde yazan Sazaznları düşünüyorum....
. Lütfen yanlış anlama. Yardımcı olabileceğim hususlar var ise elbette ve mutlaka Sizzen haber beklerim...
Ne yanlışlığı, bilgilerinizden yararlanmak adına bu aileye katıldım. Aklıma takılanlar oldukça sorularımla, tecrübeli abi ve kardeşlerimi rahatsız etmekten çekinmeyeceğim. İyi geceler dilerim.
noldu peki jelibonla valanmak işi, merakla bekliyorum,yok denemek nasip olmadı ise ben bu akşam şamlar gölüne gecelemeye gidiyorum,deneyeceğim solucan şeklinde jelibonlardan aldım,bir foruma bakayım dediydim.epeydirde foruma girmiyordum bu arada,gerçi esas yemlerimiz küspe mısır olacak ama solucanda iş yapıyor.