K.B.A.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında trkc tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. trkc

trkc ...

S.a. Lafı uzatmadan sizi fotoğraflarla baş başa bırakıyorum. Çok detaylı değil ama sonrakine daha detaylı kareler de olacak inşaAllah..

Önce dereler..

Şimdi de balıklar...

2. baraküda007

baraküda007 fatih

manzarada balıklarda çok güzel batı karadeniz galiba yanılmıyorsam

3. trkc

trkc ...

Yer: Doğu Karadeniz.. Rakım: 100m-500m arası..

İlk 3 fotoğrafta suyun kayalıklarla birleştiği noktadan (karşı kıyıdan) çok balık aldım. Meppsi o noktaya düşürür düşürmez daha 2-3 tur çevirmeden balık biniyor. Karşıdaki dik kayalıklardaki dikenler mepps için risk oluştursa da meppsi istenen bölgeye düşürdüğünüzde balık alma ihtimali daha fazla. O bölgeyi bir süre izleyince suya düşen böcek vs. olunca balığın su üzerine çıkıp hamle yaptığı görülüyor. (Bir gün sahte sineklerle de deneyeceğim.)

4. resimde de karşı kıyıdaki kumlu bölgedeki suyun yüksekliği 2-3 parmak kadar. Büyük olanların çoğu o tarafta pusuya yatmış dallardan düşen böcekleri bekliyor. Takip var ama temkinli bir şekilde. Ve belli bir mesafeden sonra beni farkediyor ve keskin bir şekilde geri dönüyorlar. (Suyun seviyesine inecek yer yok.) Zaten o bölgeden balık tarafından görüldüğüm için pek balık tutulamıyor. Tuttuklarımın çoğu da bunun gibi meppse ağzından değil farklı yerlerinden takılmış oluyor.

4. Çok güzeller.

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Seyrine doyum olmayan, insanın dakikalarını alan başka hangi balık var bu alemde? Güzel kelimesi yetersiz kalsa da bu güzelliği hangi kelime ile ifade edebiliriz ki?

"Güzel ötesi" mi diyelim ne diyelim?mrsparkle ;)

6. trkc

trkc ...

Katılıyorum. Güzel olmasalar dere tepe peşlerinden koşmazdık..:D

7. trkc

trkc ...

Güzel ve bir o kadar da zeki diyelim. Bu balıkla satranç oynamaya bayılıyorum..:fencing:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.