Kabataş Organizasyonu 08.10.2006

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında HorNET tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. diyafram

diyafram Selçuk ÖZŞENER

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve surf kamış 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865 MAKİNE
    En İyi Avı:
    Mırmır 2.2 kg
    Bütün hata yer değiştirmek zorunda olan bizlerinmi sizce?

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama sarayburnunda bırakın olta atmayı yanyana duracak bile yer yoktu. Resmen mahşer günü gibiydi. o yüzden bizde yaklaşık 1 saate yakın limanda gelebilecekleri bekleyip ileriye kayalara doğru yürüdük. ama nafile kayalarda limandan kalır yanı yok çok kalabalık. neyse ilerlerde biraz seyrekleşir gibi oldu hemen yanaştık. ama biz 15 kişiyiz nasıl sığacağız. arkadaşların yarısı takım açmadı. at çek, at çek (lüfere) derken saat oldu 09:00-9:30. yani bu saate kadar gelen gelirdi düşüncesiyle herkesin düşüncesi ve oyu kabataşa gitmek oldu.

Yani 06:15 gibi ordaydım ve hemen cepten aradım hamdiyi iskele meydanda rahat rahat buluştuk.
    Arkadaşlar, her ihtimale karşın, bu kadar insanın cep telefonu var. birisininkini yanınıza almazsanız olacağı bu. ben 3-4 kişininkini aldım herhangi bir sorun olabilir diye ve sorun yaşamadım. Birazda tedbir alma konusunda zayıf kalıyoruz sanırım.

Saygılarımla.

2. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    Tamam. Bayramdan sonra bunu göndeme getirelım.... Neden olmasın.

3. AKIN74

AKIN74

Herkezi canı gönülden kutluyorum, bir araya gelerek güzel bir gün geçirmiş mutlu yüzler gördük fotoğraflarda, Tüm ekibi kutluyorum...:)

4. DR_BLOoD

DR_BLOoD

tatlı su benim favorim olmaktanda başka benim ilgi alanımdır böyle bir kamp olursa harika olur bir oy benden :D :D ...

5. DR_BLOoD

DR_BLOoD

sazanın tadı gayet iyi abi sen nerede yakalıyorsun sazanları belki senin tutğun yerde olan dışı bir şey var olamazmı bütün balıklara çamur atıyorsun benim yediğim ve tuttuğum balıkların hiçbiri kötü değildi hepside harika balıklardı civi gibi kılçıkları olanlar var ama bunlar israil sazanları.....

6. özkan

özkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kırlangıç 1,5 kg
    önder'le (tco) buluşup eminönü'ne vardığımızda sarayburnuna doğru gidiyorduk ki telefon çaldı arayan istanbul balıkçısı (halit) idi organizasyon yer değişikliği olduğunu kabataşa geçeceğimizi söyledi dedi, birsüre bekledikten sonra hamdi geçerken bizi aldı sağ olsun. vardık kabataşa, gördükki olması gerekende çok daha az kişi oradaydı, sennur durmadan bu iş için koşturup sağı solu arayıp gelemeyenlere ulaşmak için uğraşıp duruyordu, öğlene kadar bu işle uğraştı diyebilirim. ama o saat itibariyle telefonu olmayanlar ve daha önce birbirin telefonu almayanlar için yapacak bişey kalmamıştı, bu yüzden kabataş'a gelemeyenler oldu. ben herkezin gelmesini çok isterdim, ismini yazdıran herkez buluşabilseydi çok daha güzel olurdu. herşeye rağmen benim açımdan çok güzel bir organizasyon oldu, birçok arkadaşla tanışma sohbet etme şansı buldum. balık bakımından çok kötü sayılmazdı ama denizde oldukça çok takım, kurşun bıraktık. mustafa'nın (kral balıkçı) tuttuğu palmut görülmeye değerdi. organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve dönüşte bizi bırakan sevil abla (smyra) ve eşine tekrardan çok teşekkürler.

7. borayto

borayto

ayhan kardeşim sana bir soru kıracamı sazan mı desem ne dersin bende ki mantelite bu yani ugraşmaya deger bir tat olsun yoksa yakala çöpe at yazık günah bir kaç kişi tanıyorumda öyle beni yakalıkdalarım zaten aynalı yoksa öbürlerini zaten geri iade ama ne bileyim ben pek sevmiyorum sazan etini ya suyundandır yada havadan :D saygılarımla

8. diyafram

diyafram Selçuk ÖZŞENER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Mırmır 2.2 kg
    Serdarcım ben ilk defa sarayburnuna balık avlamaya sabahın köründe gittim. Gördüklerim karşısındada inanamadım. bütün istanbul ordaaydı sanki. Yani orda ancak orayı ve kalabalığı bilenler avlanabilir. şimdi ben orda aralara girip bir takım atsam fiyasko hatta kavga bile çıkabilir. tekniğini bilemiyoruz.
    Ama sedarcım seni organizasyonda görememekten dolayı çok üzüntü duydum diyebilirim. Seninle tanışmayı çok isterdim. Birdahakine çok daha bilinçli ve tedbirli olunacaktır, bu herkese bir ders oldu sanırım.

Saygılarımla.

9. Çok haklısın Nejat,
    benimde Hornet (Gürkan) arkadaşımla ufak bir gerginliğim olmuştu,tanıyınca ne kadar dünya tatlısı bir insan olduğunu gördüm..
    Fikirlerine katılıyorum.

10. mayday_aykut

mayday_aykut

cok haklısın abi
    ben ve babam hic kacırmayız,iki elimiz kanda olsada geliriz.
    kısmet
    hayırlısı olsun:D

11. diyafram

diyafram Selçuk ÖZŞENER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Mırmır 2.2 kg
    Ya yaa çok tatlıdır Gürkan Japon balığı gibi, anasıda Panda diye sever.:D :D :D :D

12. Selçuk sende erken gittin be kardeşim,öğlenden sonra ortam daha iyiydi,sohbetler güzeldi..

13. DR_BLOoD

DR_BLOoD

renkler ve zevkler tartışılmazmış abi beni yanış anlamanı istemem yani ama bizimde tatlı su balığı dedinmi önce sazan sonra yayın ,turna vs. tutulmayaçak balıklar dersen tabiki kızılkanat,israilsazanı,kaya balığı,tabiki ufak balıklar bunları avlasan neye yarar ben diyorumki bir kamp yapılaçaksa ilk tutulaçak balık tabiki sazan yayın olarak belirlenmesi olaçaktır...

14. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    Olan olmuş birkere.( Ölmüş la Olmuşa çağre yok ).. Bundan sonra yapılacak organizasyonda bunu telafi etmek ve bu olayden ders çıkartmektan başaka yapılacak bir şey yok. Kanaatimce hiç kimse organizasyonun böyle sonuçlanmasını istemezdı. bundan kimseyi sorumlu tutulamaz...
    Ancak ben hatayı kendimde buluyorum. önceden bir kaç kişi ile telefon irtibatını kormam gerkiyordu, işi şansa bırakmamalıydım.:) :) :)

15. diyafram

diyafram Selçuk ÖZŞENER

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Mırmır 2.2 kg
    Görüyorum fotolardan. Üzgünüm daha fazla kalmak isterdim, ben 48 saat uykusuzdum hiç uyumadan geldim organizasyona vede akşama annemlere iftara davetliydik. Mecburen yani.
    Neyse bidahakine inşaallah.

Not: Gürkanın olduğu yerde makara gırgır olamaması imkansızdır.
    Gürkan benim iş arkadaşım.
    Saygılar.

16. DR_BLOoD

DR_BLOoD

abi diğer fotarafları sabırsızlıkla bekliyoruz yani bende saat 2 de kaçtım ama benden sonra boya güzel vakit geçirilmiş belliki ee ne yapalım kısmet işte bir dahakine artık ramazan sonu havalarda iyi olursa yani bayram yada bayramdan sonra birkez daha deniyelim kabataş yada başka bir yerde organize bir şeyler yapalım...

17. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    :) :) :) İnanıyurum ki çok güzel oacak... Şimdiden çok hayacanlandım.

:D :D :D Solucanlar benden:D :D :D

18. Sülünezlerde benden olsun:)

19. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    neden olmasın:D :D :D

20. palukcu

palukcu

o zaman tatlı su konusunda en güzel yerlerden birine gidelim.

Arkadaşlar tatlı su konusunda organizasyonda bende varım.Biraz kırılsamda sanırım çok bencil düşündük.Aslında organizasyona katılamayanlar bizlerde suçluyuz.
    Neden :
    Çünkü balıkçı adam sabah namazıyla orda olmalıydı.Uyuşuk uyuşuk yattık sonra 9,5 10 a doğru gittik.
    Nalıkçının vakti o zamanmıdır.
    Neyse gelelim tatlı su avcılığına.
    Bence Karamandere terkos tarafına gidelim.Ormanın içinde su olan dere kenarı veya canı sıkılan olursa karadenize veya terkos gölüne 15-20 dakika uzak bir noktaya gidebiliriz.
    Birde otobüs tutulabilir.
    Böylece daha organize bir şekilde ve gidecekler daha net belli olur.
    Birkaç gün önceden programımızı yapar arabayı tutar yiyeceklerimizide yanımıza alırız.
    Böyllelikle kolay kolay bir aksilik olmaz.
    Orada yakalayabileceğimiz balıklar.
    Akbalık .kefal.gökçenez,çapak kızılkanat gölde turna, yayın.sazan,kızılkanat yakalayabiliriz.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.