Arkadaslar butur yasadası olaylarla ve deniz yasamını olumsuz etkileyen faktorlerle ilgili fikrinizi lutven imza ayarımdaki link e bildiriniz.. Bu birikimleri toparlayıp butun kurumlarla biraraya gelerek sorunların cozum yollarını arastıracagız.. fİKRİNİ BİLDİREN BUTUN DOGA DOSTU ARKADASLARA TESEKUR EDERİM.. KACIS VİDEOSU http://www.youtube.com/watch?v=-UxT9VWUSE8
Sahil guvenlik benim tarif ettigim limana gitti Bende colugu cocugu bırakıp nefes nefese gittim.. 20 tane balıkcının icine girip ihbarı ben yaptım dedim..Balıkcılar bana nefret dolu gozlerle baktılar..Sahil guvenlik gider gitmezde o bizim arkadasımız ekmek parası edebiyatına girdiler..Bende bu gidisle birkac yıl sonra ekmeksiz kalacaklarına ikna ettim.. Daha sonra kızgınlıgı gecen balıkcılar sorunlarını anlattı.. Bende onumuzdeki hafta sahil guvenlikle olacak gorusmemde sorunlarını iletecegimi ama yasak avlanan herkesi aralarından temizlemelerini cunku bu bolgede herzaman ihbarlarda bulunacagımı ve mucadelemi sonuna kadar surdurecegimi soyleyerek yanlarından ayrıldım..
Keşke sahil güvenliği adamı uyandırmadan arayıp gelmelerini sağlasaydınız. Belki kaçmaya fırsat bulamazdı ve neyi var neyi yok hepsine el konurdu o zaman. Yinede gösterdiğiniz duyarlılık güzel olmuş teşekkürler.
Hakan bu şerefsizler her zaman oradalar. Ben dün akşam orada sabahladım. İki tane tekneyle gelmişler. Ağ atmışlar. Sahil güvenliğe aradık, tık yok. Birbirimize bağrıştık-çağrıştık, küfürleştik-tehditleştik; sonuç KOCA BİR HİÇ.
Zaten adama soylemeden once aradım ama bizim isguzar insanlarımız yanımızdan gecerken adamı uyarmıslar ihbar ettigimi soylemisler..Bende baktım adam balıkları atmaya basladı anladım kacacagını ve oyalamak icn konusturdum.Oyuzden video kayıt ı gec baslıyor..Baktım kacacak bari videoya aklayım dedim.. Goruntuleri yetkililer izledi ..Haftaici goruntu cd sini goturecegim..kesin buluruz dediler..
Abi bende basta sahil guvenlikten bir neitce alamamıstım.Olayları Ankaraya kadar bildirdim. Bugun aramamdan 10 dk sonra geldiler. aramaya devam edin.. YILMAK YOK..
elinize kolunuza sağlık inşallah bulurlar ve hakettiği cezayı verirlerde diğer kaçak avlananlara ibret olur...
Valla sahil guvenlik gittikten sonra ben tekneyi de ogrendim.. 1800 ytl ceza ve aglarına el koyuyorlarmıs... Yandı adam...
Abi ankara icin internetten http://www.sahilguvenlik.gov.tr/beb/Bize_Yazin2.asp İzmir icin 158 ayrıca 3656825(ihbar icin buraya baglıyorlar zaten) Amator balıkcılardan da deniz polisinin numarasını aldım 4839027
Hakan bey, Kendimi Arena programından bir kesit izler gibi hissettim. Umarım forumumuzda bu tür olayların belgelenmesi artar ve şikayetlerimizi görsel malzemelerimizle sunarız.
Hakan abi senden bunu her an yapmanı bekliyordum. Aslında iyi ki denize dalıp adamı aşağı almamışsın diyeceğim çünki bu tür olaylara ne kadar tepkili olduğunu ve ne kadar duyarlı biri olduğunu seninle paylaştığım avında göstermiş, sıkıntılarını paylaşmıştın. Yeniden teşekkürler abi, bizim olanı koruduğun, bizlerden sonrakilere de bırakabilmek için emek sarfettiğin için....