Muratım içimden bir ses bu avlak bize hep adrenalin yaşatacak gibi geliyor, telefonda dinledim harikaydı, doyamadım seni arayıp bir daha anlatymanı istedim, birde geldim burada okudum, offf yaaaaaaaaa, kedidir o kediiiii Durmak yok kardeş,
Abi bir çırpıda okudum.Resmen kilitlendim olduğum yerde bu nasıl birşeydir abi O heyecanı bir keresinde ben de yaşamıştım.Hem de aynen bir eşkina avında.Ama benim takım kayaların arasında sıkışınca sudan çıkarmak kolay olmuştu, tabi balıkta koparıp gitmişti.Ama bu kadar büyük bir balığı (artık ne balığıysa ) düşünemiyorum bile.Çok heyecanla okudum ama kaçtığı içinde bir yandan üzüldüm.Umarım daha da irisini almak sizlere nasip olur abi.
Murat abi seni çok iyi anlıyorum bundan 4 ay kadar önce 0.35 beden misinamı koparan bir canavarla karşılaştım bende makinamdaki arıza yüzünden kalama vermedim 30 saniyede beden misinasını 2 ci hamlesinde kopardı hala kendimi yiyorum o neydi die hatta ballığa çıktıgım arkdaşlarımla espirimiz haline geldi ''o neydi'' kelimesi.aklımaa gelince hala offf çekiyorum.sizinde durum aynı geçmiş olsun.bende alıcam rövanşı sende hiç şüpen olmasın
gecenin bu saatinde uykularım kaçtı gerçkten ya... o nasıl birşeydir sen tut koca kamışı yüzen bir kişiden daha hızlı götür inanamadım. yerinizde ben olsaydım cüzdan telefon falan düşünemezdim eminim
balık nasıl hissediyor bilmiyorum ama en hazırlıksız ve ümitlerin bittiği noktada hamle yapıyor takımlara, dolayısı ile hep ilk partiyi kazanıyor, kısmetse 2.parti sizin olur, böyle büyük bir balık raporu ne zamandır yayınlanmadı forumda, şimdiden rastgele,
Gerçekten çok heyecan verici bir yazı olmuş. Bence balık yakalanmasada her amatör balıkçının kesinlikle yaşaması gereken bir olay. Yazının en başından beri oltayı alıp götüren balığın yunus olacağını düşündüm. 2 gün önce Üsküdardaydım denizi seyrederken hemen hemen her boyutta yunus gördüm belkide onun etkisinde kaldım. Ama bence yunusta olabilir
Murat'ın avlağına yunus gireceğine pek ihtimal vermiyorum, ben de Turgay'la aynı fikirdeyim; levrek olma ihtimali çok yüksek. O bölge dev levrekleriyle meşhur zaten.
mükemmel bir deneyim olmuş.balık oltayı götürmüş daha ne olsun.nesilden nesile anlatılacak bir hikaye hızla sürükledi deyince aklıma devasa bir (yazıda şamandıra diyor ne mırmırı)LEVREK geldi misinayı kesti deyince balonu düşündüm. şayet dediğiniz gibi ağır mı ağır oltayı sahilden 100 metre sürükleyebilen yaratık kaçmamış olsaydı 0.30 mm misanayla o balık çekilirmiydi bilemiyorum? insanın hayatına böyle bir şey bir daha ne zaman denk gelir bilinmez.
Yok bişi Emre'cim benim ağzımdan hayal ettiklerim çıkınca, hayal kurma diye uyardı abimiz )) Oradan çıksa çıksa ispari ve kaya balığı çıkar zaten.
Beraber gidicez kardeşim. Takımı açıklara götüren o zıpkıncıyı da evire çevire alıcaz kıyıya, merak etme sen arkandayız (şşşşşşşşşt!)
Evet Yekta, eşkinalardan birini kedi kaptı, Allahtan Murat, eşkinaları ayrı ayrı torbalara koymuş yoksa hepsini birden kapacaktı, kediyi kaparken gördük ve hatta Murat peşinden de koştu, ama bırak Murat'ı dünya 100 metre rekortmeni gelse yakalayamazdı
O akşam başlı başına şenlikti be abi, eşkina poşeti ağzında panter hızında koşan kedi, cenk gibi bir yarmaya kolum kırılıyordu dedirten vuruş, finalde uçarak giden kamış.. En yakın zamanda tekrarlayalım, selamlar..