O gecenin asıl suçlusu yıldız yağmuru. Hatırlayanlarınız olacaktır o akşam yıldız kaymalarının yoğun olduğu bir geceydi. Kamışın uçtuğu dakikalarda da cenk arkadaşım kamışların birini bir tarafına , öbürünü diyer tarafına yere yatırmış kendiside iskeleye uzanmış gecenin yorgunluğu ve mahmurluğuyla yıldız yağmurunu izliyordu.. Dediğiniz gibi balık o anda vurdu..
abi bir balıkçının gözü havada değil denizde olmalı. cenk arkadaş havadaki action'a odaklanayim derken denizdeki action'ı kaçırmış
Yahu bırakın eşkina eşkina diye yazıp durmayı, üzerime alınıyorum, kısada olsa düşünüyorum bende mi oradaydım diye
herşeyi ile, balık kaçsa da unutulmaz bir gece olmuş. bir dahakine galip gelen siz olursunuz inşallah. trofe balık doğru amatörlerin oltasın bir gün mutlaka uğrar...
Bir musibet bin nasihatten iyidir derlerya, o avlakta ilk eşlik ettigim usta, makinanın sadece kalamasini değil kafasını da açarak ve suya dogru en az 3-4 mt. misına vererek ve misinayi bir krokodille kapı alarmı duzenegine tutturarak avlanıyordu. Tabii biz de hedefimizi küçültülüp eskina bekleyince olanlar oldu.... Artık hazırım ve dersimi çalıştım , rövanşı sabırsızlıkla bekliyorum...
çok heyecanlı bir gece olmuş murat ama sen yine şanslıymışın takımlarına kavuşmuşun bizim arkadaşın seti yıllardan beri kayıp balık kumsaldan gözümüzün önünde komple takımı sürükleyip götürdü