[IMG] [IMG] KADİFELER DE FENA SAYILMAZ DİYORUM. SİZ NE DERSİNİZ?
Eyvallah kardeş bende çok memnun oldum. Nasılsın iyimisin ev halkı nasıllar.... Bayramda geliyon demi Baklavayı ayırdım... Selam Balıkçı50 Sizde iyi bayramlar.... Ama size baklava yok çünkü imza ayarlarınız tam belli değil
İyiyiz şükür , sizler nasılsınız , afiyettesinizdir inşallah . Ciğerimi yaktın abicim baklava maklava dedin. Güllüoğlu mu ev baklavası mı abi oyy sabahlar olmasınnnnn
balıklar güzelde arkadaşlarımın dediği gibi sizin imza ayarlarını yapmanız lazım diyorlar çünkü sizi daha iyi tanımamız için adınızı doğum tarihinizi ve nerede yaşadınızı belirtirseniz daha iyi olur sizi tanımamız açısından (.
Balikci 50 Abi Kadifeler Süperde Imzaniza Isminizide Yazarsaniz Size Hitapta Kusur Etmemiş Oluruz Yoksa Baklavalari Kaçiracaksiniz Ona Göre:.......... Saygilar
balıkçı 50 abi balıklar gerçekten iyi fakat imza ayarlarınızı yaparsanız.size karşı hitap tarzımızı biliriz. ad-soyad,doğum tarihi,il gibi. ................RASTGELE................
üzerindeki jel olmasa fena balık değil birde diğer balıklar gibi fazla direnci yok. FORUM Üyeleri ve yöneticileri RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Saygılar