Balıkçıya git. Temizlediği balıkların içlerini bi poşete koy al. Para felan istemez zaten. Özellikle palamut cigeri hamsi bağırsağını yem olarak ayır bi miktar. Bir poşet balık içini bir bezin içine yada eski bi uzun kollu tişörtün kol kısmını sök içine dök bir taş koy iki taraftan bağla avlanacağın yere at. bi yarım saat 1 saat sonra klipse akıntıya göre bi kurşun 15-50gram arası koyup klipse yarım metre bir köstek sağlam bir iğne ucuna ve balık bağırsağı yada palamut cigeri takıp varsa kefal at çek yakala. Yani malzeme bir olta , hafif kurşun, misine ve iğne. Misine 0,20 olsun en az. İğne fazla büyük olmasın 6-7-8 no olabilir oradaki kefallerin büyüklüğüne göre ayarla.
Kadıköyden kefal haricinde zargana alabilirsin ara sıra kalkan alanlarda var ben genelde kadıköye zargana için giderim hatta bi gün birlikte gidelim nereden hangi taraftan ne çıkar gösteririm sana
Kefal tutmak istiyorsan unkapanı köprüsü ideal bu gün istavrit çaparisine bile kefal aldım resimleri akşam atarım çok acayip bi yer tavsiye ederim
ben ve bazı arkadaşlarım sürekli kadıköyden atıyoruz genelde kefal yapıyor yemli atıldığında KALKAN KIRLANGIÇ VATOZ kasım ayı itibarı ile iri MEZGİT bol miktarda iri GÜMÜŞ ben bu yaz barbun aldım ve alanlar oldu 6 numara siyah ine kum kurdu ile LAPİN İSKORPİT GELİNCİK ama şunu bilin arkadaşlar hiçbiri kefalin vermiş olduğu tadı ve hazı vermiyor çünkü mücadele eden bir balık balık tuttuğunu anlıyorsun bu arada ben İSTANBUL da hiç bir yerde kefale dip atan yer görmedim genelde toplu kıbrıs atıyorlar veya toplu asansörlü atıyorlar gelin kadıköyde kefali tutun balık tuttum diyebilesiniz (KADIKÖY KEFAL GRUBU ) reeling
Merhaba, Kadıköy moda tarafından zargana filan alıyorlar. Haydarpaşa tarafındna ise kefal'e atanları biliyorum fakat orası lağım bölgesi akşamları çok kötü kokar. Kefal'inde beslenme durumunu biliyoruz oradan bu avı tavsiye etmiyorum.
KADIKÖY SARIKANAT ÇİNEKOP AVI ARKADAŞLAR KADIKÖY HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİN DEĞİŞMESİ ADINA ÇIKABİLECEK BALIK ÇEŞİTLERİNİ YAZIYORUM KEFAL,LAPİN,GÜMÜŞ,İSTARVİT,BARBUN LEVREK,EŞKİNA,İSPARİ,KALKAN,VATOZ KIRLANGIÇ,ÇİNEKOP,SAIKANAT,LÜFER PİSİ RASTGELEreeling