Kadir,s Handmade Lures

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    El yapımı sahte diye yapılan ucubeleri gördükten sonra bunlar kesinlikle 10 numara olmuş. İnşallah balıkta kandırırsın. Raporlarını dört gözle bekliyoruz.

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolasın arkadaşlar teşekkür ederim:) şuan için testler devam ediyor,tabii fırsat buldukcahihi bunu americalılara yaptıracağım kocaağız levrek için:D bunun için kapsamlı bir yapım aşamasını anlatan video çekmeliyim..herkes faydalansın:)o balığı tutamasakda,tutabilen sahtemiz olsun:D

sahtenin şimdilik bir adet trofe boyutta zarganası var..merada şuan için zargana çıkıyor..son günlerde oda arazi oldu.. üşenmezliğimi yenersem farklı mekanlarda farklı balıklarda deniyeceğim..:)

Uploaded with ImageShack.us

3. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Abi ucuz ve etkili olmuş:). Çıplakta iş yapar bu birazda parlaklık verirsen daha iyi olacağını düşünüyorum abi. Adana işi olmuş senin JAMİRYO:D Bizim buralardada uğraşanlar var bu tür el yapımı sahtelerle...

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    parlaklık vermek için simli oje kafi:)
    yeni bir tane daha yaptım.sarı ve veyaz renkli ipi birleştirip yaptım..:) 2 renkli oldu.bu sefer kurşunu sahtenin gözünün arkasına yerleştirdim..ilk onu denedim ortalık henüz yeni yeni aydınlanmıya başlıyordu..3 vuruş aldım..yine zargana..takılmıyor bir türlüidk ilerliyen saatlerde başka jamiryo ya 2 vuruş daha aldım yine takılmadıidk
    bu yeni yöntemli sahtede..kurşunu sahtenin kafasına doğru yerleştirmenin pek bir getirsi olmadı..aksiyonu pek beğenmedim..

sahtelerin boyunu küçülteceğim.. ortada tek iğne olacak... ilk gün böyle denemiştim.. bayağı vuruş almıştım.resimdeki zarganayıda boyu biraz daha küçük sahte ile yakalamıştım...sonraları sahtenin boyutunu uzatınca..vuruş sayısında azalma oldu.. belki balık yokidk belki uyandılar:D iyice emin olayım..

5. emreseven

emreseven Emre

Abi yokmu bir gelişme sahtelerde ?

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    5 ağustos da gitmiştim son,o gün 5 vuruş almıştım,hepside zargana idi,küçük birader bayram tatiline gitti,şuan için müsait deyilim..ama hazırlık yaptım:) bu sefer sahtelerin boyunu küçültdüm,kırmızı kafa yaptımhihi bir tanede incili boncuktan yaptım:D geçen yılkı boncuklu yaptığımı tekrar elden geçirdim..bu sefer daha iyi oldu..yarın yahut öbür gün balığa giderim..:)

7. d33p3r

d33p3r Erdinç

Favori Kamış:
    Lineaeffe IM Casting Surf Kamış 4.20, Okuma VSystem Spin Kamış 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-65b, Okuma Avenger AV-40b
    En İyi Avı:
    36 cm lüfer, 1.2kg Palamut
    Çok güzel olmuş bunlar abi. Eline sağlık.

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim sağolasınız:)
    arkadaşlar bu günlerde balık yönünden pek keyfim yok..:D zira gitmiyorum..zargana var başkada balık yokidk son gittiğimde..sahtenin boyunu küçültmüştüm..o şekilde de güzel yüzdü lakin 7gr kurşunla daha iyi oldu..

o gün 5 vuruş aldım.. sonuncusu tesbihten yaptığıma denk geldi..:D o biraz iyi birşeydi..şöyle 7 8 saniye 2 mizde gerili durduk...hihi iyi basmıştı balık..ne olduğunu bilemedim..kurtuldu gitti:( o günden beride balığa gitmiyorumm..ayrıca bu aralar kafam arabalara takıldıhihi balıkla neyim uğraşamıyorum bu aralar:D

9. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    abi felaket güldüm :) emeğine sağlık harikalar isme bayıldım Jamiryo Fenomen :) ayrıca nazar boncuklarıyla oluşan gözlerde tam bi illimünati havası vermiş :D