kafam karıştı hangisini tercih edersiniz?

Konu, 'Makineler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolun arkadaşlar teşekkür ederim:) salina40 almıştım:)

yukarıda yazdığım soruma bu gün cevap buldum:) öncelik ile salina40 a sardığım 30luk surf casting tipi misinayı çıkardım,

bu misina 30 luk ama bildiğimiz 30luk misina kalınlığın da deyil,yapısı ince,

http://www.balikmarketim.com/?urun-...RCE_TOURNAMENT_TOUGH_300_MT_MiSiNA_30_mm.html

yukarıdaki misina nın yerine yine aynı marka 30 luk misina sardım,bu bildiğimiz 30 luk misina,diğerin den daha sert yapısı var ve kalın da,

http://www.balikmarketim.com/?urun-detay_12929_TRABUCCO_T_FORCE_SUPER_ISO_150_MT_MiSiNA_30_mm.html

hal böyle iken,salina40 ile fırlatdığım topu çekerken tüy gibi gelmiye başladı:)

sorun salina40 a sardığım surf casting misina dan kaynaklanıyormuş,şimdi salina40 a hayran kaldım:) 20 25 cm lik levreği çekerken sanki tüy çekermiş gibi geliyor balık:)
    kayda değer balık alamadığım için hepsini suya iade ettim:) bu gün trofe saylacak boyut da palamut atladı, ama sahteye deyil topa atladı:D

topu uzağa fırtlatdık dan sonra,topu su üstün de sektirerek çekiyordum ilk etap da,balığın dikkatini çeksin diye:)

nasıl geldi öyle topa baktı gitti:D sahteyi görse hiç affetmez di:) nasibimiz de yokmuş buna da şükür zevkimi aldım ben:)

Son düzenleme: 10 Kasım 2010
  2. Laedri

Laedri Ahmet

bu makinalar surf kamışlarda kullanılabilirmi acaba?
    LİNEAEFFE OYSTER CAST 420 cm kamış alıcam bu gün. kamışa uygun bir makina bakıyorum. salina 40 uygun olursa eğer düşünebilirim. bilgi verebilirseniz sevinirim...

almak istediğim LİNEAEFFE OYSTER CAST kamış:
    http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=5847

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
  4. Laedri

Laedri Ahmet

çok güzel makinalar lakin 100 liranın üzerine çıkmayayım diyorum. boğazda uzun atışlar yapmak amacım. okumanın 100 liraya kadar olan modellerinden hangisi uygun olur acaba. birde aşağıda linkini vereceğim RYOBI ECUSIMA 8000Vi çok övgü almış. acaba bunu alıp geçsem mi??

5. Laedri

Laedri Ahmet

6. Laedri

Laedri Ahmet

yaptığım araştırmadan sonra derin misina haznesi olan ryubi'nin surf kamışa gitmeyeceğine kanaat getirip akookuma distance 60 da karar kıldım. teşekkür ederim kadir bey...

7. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    Selamlar

Kadir Bey Merhaba Bende Kumköy'de Ikamet Ediyorum Levrek Olayina Yeni Başladim Umarim Bir Ara Tanişiriz....

8. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    yukara salina bahsi geçti diye yazıyorum bende 1000 liği var şimdi gene makina alacak olsam gen salina derim alalı 1 yıl oldu şimdi karşımda vitrinde duruyo dünde siprey yağ aldım bir güzel yağladım vıcık ,cıcık kim almak istiyosa yapın tavsiyenizi arkadaşlar salina 2 tek geçerim :)daha bir çiziği yok :)