kafayı yemek üzereyim

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında azazel85 tarafından paylaşıldı.

1. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Misina kopmadığı sürece balığı bırakmam reeling hihi .

Çipura'nın tadı çok hoşuma gidiyor, geri kalanı lazım değil :). Levrek, akya filan fotoğrafları alındıktan sonra geri salınır. Gerçi tuzda levreği de merak etmiyor değilim :laughing: .

Nuri Abi, akya denk gelirse sevip geri göndereceğim senin için :).

Palet bile aldım abi, baktım balık yeme denk gelmedi yüzüp önlerine bırakıvereceğim yemi :laughing:. O da olmazsa tezgahdaki balıklara olta atacağım :).

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Benim bir değişim vardır,yem konusunda , onu attın olmadı bunu attın olmadı . en sonunda kendinin atacaksın :D :D :D

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Uğur
    Sana dedim,seyehatinizi bir hafta erteleyin istediğiniz kadar balığa çıkabiliriz.
    Garantili olarak balık yakalayabileceğimizi söyleyebilirim.
    Sevgiler

4. azimli

azimli ADEM

Favori Makine:
    RYOBİ ECUSİMA 6000 Vİ DAM SPEEDCAST 850
    vedat abi bayılıyorum sizingibi tecrübeli abilerimin böyle konuşmalarına kendinize okadar güveniyosunuzki biz sadece daha hayal edebiliyoruz hemen ardından tabiki ACABAAAAA geliyor.sizler çok yaşayın emi:hail:

5. sarcoglu

sarcoglu Tolga

Favori Kamış:
    LINEAEFFE EXTREME CAST 440 & OKUMA CEDROS 420
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SA II 10000 & OKUMA SALİNA SA 55
    Vedat abi ustam en sonunda sırf senin ile balık tutmak için sivriceye yerleşicem zaten istanbul dar geliyor bide sen böyle yazılar yazınca kendimi zor tutuyorum ama sana söz vedat abi kesin gelicem yanına ama balık bahane sırf senin ile muhabbete gelicem mrsparkle

6. azazel85

azazel85 uğur açıkgöz

Favori Kamış:
    shimano vengeance spin
    Favori Makine:
    shimano exage rc 4000
    En İyi Avı:
    1500gr civarı kasna ırak sınırı habur çayından
    ah vedat abicim fırsatım olsaydı ertelemez miydim.sizinle beraber vakit geçirmek için inanın uğraştım ama ne yazıkki tek başıma gelmediğim için çoğunluğa uymak zorunda kaldım.artık birdahaki sefere inşallah.
    fotoğraflar arkadaşın makinede onlar elime geçince raporu yazıcam ama ufak bi bahsetmek gerekirse cuma gecesi yola çıkıp cumartesi sabaha karşı
    babakalenin daha kuzeyinde kalan akliman adında bir koya gittik.(bu arada deprem oldu şuan bursada baya bi sallandık) birkaç küçük ispari bolca trakonya ve bitane karagöz tuttuk 5 saatte.ordan balık alamayınca sokakağzına geçtik.ufak el kadar pisi balıkları yakaldık bir sürü kurtarabildiklerimizi saldık kurtaramadıklarımız şenol abiye meze oldu.cumartesi gecesi assosa geçip bi otelde konkaldık pazar sabahı yola çıkıp dönüşte karacabeyde ulubat gölünde bir kaç sazan tutup eve döndük.