Merhaba abilerim kardeşlerim geçen haftaki balık avımızdan elimde olan tek fotoyu sizinle paylaşmak istedim fotoğraftaki ufak sazanları geri salamadık çünki ölmüşlerdi forumdan takip ediyordum sazanlar 30 cm büyümezse yavru vermiyorlarmış o günden beri 30 cm altını geri salıyorum ama bunları salamadık.ayrıca belirtmek istiyorum baştaki 2 büyük sazanın aynı ebatta 2 tanesini hemen orada yedik 1 tanesinede hediye ettik onlar çıkmadı fotoda.o ufaklıklarıda salamadık suya tekrar sivri sazan ve bizim burada göğ balık dedikleri.Birazdan kısmet olursa çıkacağım yola geçen haftaki yere gideceğim saygılarımla ayrıca forumdan maraşlı arkadaşlarla tanışmak isterim.
Emrah Sazanlarından sadece iki tanesi limit dahilinde gibi görünüyor ve diğerleri tüm güzelliği bozuyor.Sazanları hangi teknıkle yakaladında ölüdü bunlar?
Zaten o kadar ufak balıgı yakalayıp salmassan hemen ölür dayanamaz hayvan.Yani kafese koysan ne olcak o kucuk balıkları tuttugun gibi sal gitsin.Lutfen daha duyarlı olalım paylasımın icin tesekkurler.
avın güzel ama küçük sazanlar'a yazık olmuş bundan sonra sirküler dahilinde avlanma yaparsanız daha iyi olacaktır bir ikincisi imza ayarlarınızı yaparsanız sizi daha iyi tanıya biliriz güzel avlarınız daim olsun
Aydın abi güzel diyosunda seninde imza ayarların yok. Birde rica etsem sizin bunları neyle yakaladığınızı söylermisiniz ?..
Peki bu balıkların avlanma sıralaması nasıl oldu Biraz daha balıkları aldığınız duruma göre açıklama yapabilir misiniz ?