Kalama sesine doydum...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında BaLıKSıZ oLMaZ tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Güzel av güzel balıklar tebrikler...

2. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Carp 360 Shimano Catana CX 2.40
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Yaşım 27, senin yaşındayken genç aklıyla kız peşindeydim. Sana helal olsun kardeşim, başarılarının devamını dilerim. Gayet güzel rapor son kelimesine kadar zevk alarak okudum. Tebrik ederim.

3. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Teşekkürler Can abi altımızda arabamız olsada sizin gibi sivricelerde sinarit kovalasak ustalarla:p

Valla abi ben 7 yaşından beri balık peşindeyimde çocukken olmuyodu işte. O kadar yıldır bi dere görsem acaba bunda balık vamıdır diye bakar dururdum hevesle ama daha yeni yeni kayda değecek avlar gerçekleştiriyorum.

Bugün avlak değiştirdim uzak biyere gittim. Yine epey çıplak aldım-saldım. Bitanede lagos vurdu. Önce kayaya takıldı sandım. Çekince geliyor ama.. Baya uğraştım yer değiştirip çekince çıktı. Kayaya girmiş hemen hayvan. Ben silikonu çıpmadan almış daha ağzına. İlk çektiğimde kayadaydı çünkü. Yanımdaki adam lagos o güzel balıktır dedi. Karışımı bi açtım 2 cm kısa. Karışım tam 22 cm:D. Saldım suya bende.. Dediki niye bıraktın. Dedim abi daha 20 cm yazık değilmi hayvana:)

4. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    Allah Allah yav bir haftadır sabahları bakıyorum kimsecikler yok sahilde, sen nerde avlanıyorsun

5. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Mera mahremdir abihihi Atçeke başlamadan önce Mersin'de iş yapan sahteleri sormuştum birilerine. İnanırmısın sahteyi bile sakladılar. Oysa öyle hiçbiyerde bulunmayan, patır patırda balık alan bişey falan sormadım. Sadece işimi görecek bikaç tavsiye istedim. Yine bazen bana mera soruluyor. Verimli biyer söylüyorum. Başka biyerde avlandığım zaman oranın durumunu soruyorum cevap verilmiyor benim söylediğim yer hakkında bile. Sonradan öğreniyorum başkasından o gün iyi balık alındığını.
    Sen değilsin bunu yapan yanlış anlama. Benimde canım sıkılıyor böyle durumlarda.

Bisikletine bin gez sahilde. Değişiyor. Bazen orda bazen burda yapıyor. Baktın biyerde çalışıyolar demekki balık yapıyodur. Başla atçeke. Araban varsa dahada iyi. Hemende kesmiyor levrek gibi. Av süresi uzun. Benden bu kadar gerisi sana kalmış;) Rastgele...

6. excellentace

excellentace Mehmet

Favori Kamış:
    Procatch carbospin ultra-240 15-40gr, DAM Spezi composite telesurf 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma trio 30s, Okuma raw II 65
    En İyi Avı:
    Çupra, ağırlığını tartma imkanım yoktu.Kuyruğu orta parmağımdayken ağzı dirseğimi geçiyordu.
    Tebrik ederim Onur kardeşim.Çok bereketli bir av olmuş.Rapor uzun flan değil benim gözümde :D tadından yenmiyor hatta.insanın tekrar tekrar başa dönüp okuyası gelen yerler var :)) Rastgele..

7. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    bu akyamı çıplakmı acaba bana akya gibi geldi ?? :( :) :D :( :) :D

8. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    bu akyamı çıplakmı acaba bana akya gibi geldi ?? :( :) :D :( :) :D

9. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    süper bir heyecan olmuş tebrik ederim :)

10. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Onurcum tebrik ederim..:)Hadi darısı levrek'e..