merhaba Merhaba! Sitenize yeni üye oldum. Ben ve eşim İzmirden İstanbula yeni taşındık.İzmirdeyken balığa Mordoğandan ve Foçadan çıkardık. Burada bir kere Avcılardan çıktık ama pek keyif almadık.Yaptığınız organizasyonlarda yer almak isteriz.Umarım teknede bayan bulundurmayız uğursuzluk getirir gibi bir fikriniz yoktur. Biz Beylikdüzünde oturuyoruz.Ama aracımız var. Şimdiden teşekkürler. Ben tuttuğum balıkları hiç tartmadım ama eşim bu işte çok iyidir.Mesela en ağır tuttuğu balık 28 kg.
Siteye hoşgeldiniz ,adınızı hatırlamıyorum şimdi ama yanılmıyorsam eşinizin tuttuğu 28 kg lık balık bir akyaydı ve siz onu adrasanda almıştınız.
Aramıza Hoşgeldin Dostum. Keyifli Paylaşımlar. Sizi Daha Yakından Tanıyalım Olmazmı ? Herşey Gönlünce Olsun. RASTGELE
hosgeldiniz sefalar getirdiniz.Bizler burada balikçılığı amatör olarak hobi icin yapan cok buyuk bir aileyiz.Bizim eslerimiz hatta cocuklarımız bu ailenin icindedir.Ve biz hic bir zaman baynlarında aramızda oldugunda dolayı gocunmadık ve gocunmayız hatta memuniyet duyarız.Sizde biraz bu forumu gezerseniz eminim anlıyacaksınız.Bizler sizi ailemize katmaktan memnun olacağımıza emin olabilirsiniz.Tabi sizlerde bizi kabul ederseniz. Tekrar hosgeldiniz.....
Merhabalar, siz ve eşiniz ekibe hoşgeldiniz.. Bu forumun üyeleri son derece bilinçli insanlardır.. Böyle bir inanca dayalı hareketin merdane ile sonuçlanacağı bilgi ve tecrübesine hepsi sahiptir.. Şaka bir yana, sizlerin ailecek burda olması çok hoş.