Rahat bırakın şu kalenderi, kuruttunuz. Tebrik ederim, dahasına rast gelsin Kalender'in kalender balıkçıları.
Arkadaşlar aranızda olamadım ama Sanat Aşkına , Sizin eklediğiniz bir fotoğrafı biraz modifiye ettim. Benden bu güzel konuya hediyem olsun.
Güzel çalışma olmuş tebrikler ama fotorafın orjinali gerçekten çok daha sanatsal benim açımdan çeken arkadaşın eline sağlık, yaşlı istanbul ve boğaz manzarısında amcamızın yüzündeki kırışıklar harika bir açıda yakalanmış.
Koral balıkçı dostluğu ve kardeşliğini yaşadığınız güzel bir av günü olmuş sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim allah muhabbetinizi bozmasın bir sonraki avınızın daha bereketli geçmesini dilerim afiyet olsun rastgele
ah arkadaşlar ah ki ne ah yok abi yapmamışlar şu manisayada bir deniz bizde istediğimiz zaman alalım oltalarımızı alalım balıkları en yakın avlak bölgesi 50 km yaracağım şu dağları akıtacağım denizi manisayada akşam işten çıktımmı alacağım oltalarımı atacağım suya ama nasıl olacak.
. Ali Yeri geliyor bizde istanbulda git gel 100 km yapıp eli boş dönüyoruz. Ama fantazi süpermiş yahu