19 Mayıs ta Kalkandaydık dostlar Deniz, manzaralar doyumsuz güzellikteydi. Ben döndüm dönmesine ama, aklım ve ruhum hala oralarda... Mercanlarım ve kupesim.. Utku nun karagözü... Eklemeliyim çok çok lezzetliydi Loplop beyaz etler, oh oh oh..
Keşke bolbol zamanım olsaydı. Olta dibe iner inmez vuruyor mercanlar. Hemde öyle çılgın asılıyorlarki İnanılmaz keyif aldım. Tek bir şeye üzüldüm; ben Mercanları toplarken kimse fotoğrafımı çekmedi. Bizim balıklar İngilizlere küçük görünüyor. Adamlar onları niye tuttuğumu sorup duruyor Adamlar alışmış kocaman balıklara. Ama mideye indirirken küçük demiyorlar tabi Bunları artık tekne park etti, inerken kendim tekneciden istedim ve kendim çektim
Tebrikler Sayın cadayl resimlerdende anlaşılacağı üzere güzel bir ortamda hoş vakit geçirmişsiniz. Umarım hayatınızda bunun gibi dostlarınız ile paylaşacağınız nice güzellikler olur. Saygılarımla
Tabaktakiler bana ait servise hazır Bunlar fotoğraf için kalanlar tabi. Bu arada Reis o tabak kocaman bir servis tabağı Bilgin olsun yani
mercan ve kuppes milli balıklarımızı kuppes ve mercan ı tutmuşsunuz tebrik ederim keşke birde çarpan yani sokarın asılışını hissetseydiniz el kadar balık bizim 3-4 kiloluk sazan gibi asılır ..tabağın büyüklüğünü anladık canım.hiçte küçük gözükmüyor balıklar ama utku iyi iş görmüş anlaşılan onunki baya iri diğer av maceralarınızıda bekleriz yani
tebrikler balıgın azı çogu olmaz kısmettir güzel yermiş kalkan bende haziranda oraya yakın olimposa gidiyorum
Midye kardeşimm harikasınnnn, süpersinnn Benim yakalayamadıklarımın acısını çıkarmışsın valla helal olsun sana.... Afiyet bal şeker olsun hepsi İçime nasıl su serpildi anlatamam... İnşallah daha nice nicelerini tutarsın... Aylin buraya yumruk havaya
Tamam aylin ne kızıyorsun bizde pasta tabağı demedik allah iğlini versin ,eline koluna sağlık birde elindeyken oltayı cekerken resim cekseydiniz keşke
Yaaa ikimizde aynı yerdeyken görüşemedik yaa neyse artık kısmet değilmiş.Utku beyi tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir sargoz vurmuş.Bende Kaş fotoğraflarını meis başlığı altına attım iyi seyirler.
Diyorum ya Reis, kimse ilgilenmedi. Benim İngilizler o ara teknenin kıçında yatıp bira içiyorlardı. Adamlar bizimkileri balıktan saymadı. Resimde çekmediler... Öyle üzüldüm ki..
Sokar bolca aldım. Kıyıdan avlandım, kayalıkların üzerinden. Çılgın gibi sokar geliyor ve çok iriler. Acaip atlıyorlar oltaya, yemde ayırmıyor hayvanlar. Sokarlar mideye indi bile Eskiden yakaladığım sokarı geri atardım suya. Sonra biri çok lezzetlidir dedi. Yoksa ben onları yenmez, ölmesinler günah vs diye bırakıyordum.
yok canım.. İkisindede acaip acemiyim. Şans işte. Daha adam gibi iğne bağlamayı yeni öğrendim. Onuda bu siteden siz sevgili dostların verdiği bilgi ve çizimler sayesinde başardım. Kendime bir dosya oluşturdum. Tatlı su ve Tuzlu su için. tektek Hangi balık için ne yöntemler ne düzenekler kullanılıyor onları klasifiye ettim. Püf noktaları ve yem kullanımı ile ilgili dosyalar oluşturdum. Olta hazırlarken yanıma onu alıp oturuyorum)) Pratikleşip öğrninceye dek böyle sürecek. Yani dostlar; BURDA ANLATTIKLARINIZI CAN KULAĞI İLE DİNLEYENLER VAR! Sorumluluğunuz büyük
sokar balığı antalyada 1 defa kalamar kullanarak sokar yakalamıştım ama hiç de el gibi değildi, yaklaşık 1.5 kg ve çok güzel bir balıktı ve ben bu balığı eğlencesine el oltasıyla takılırken magic life tatil köyünün iskelesinden yakalamıştım.ama uyarmak isterim iğneden çıkarırken anüs civarında 2 tane iğnesi var ve zehirli , ben bunu bilmediğim için elime batmıştı , 5-10 dakika sonra elimde çok şiddetli bir ağrı ve hafif şişlik meydana geldi ancak 30 dakika kadar elimi buz kovasında tutarak geçmesini sağladım size de rastlarsa dikkatli olun, ama gerçekten oltaya takıldığında çok ciddi mücadele eden bir balık
Kalkan, Kas ,Finike yani Antalya Fethiye arasi ben gören sanslilardayim yada biz diyim yol arkadaslarimdan birisi de Baris ti hey gidi eski gunler hele o Patara koyu herkese tavsiye ederim, ne diyelim gozumuz yok afiyet olsun insallah en kisa zamanda Allah bizede nasib eder.