abilerim en uygunu o sonuç itibariylen yarım gün çalışıyoruz ha bazı abilerim daha sel ise biz napalım
ya orhan aslında dediğin çok mantıklı ama bu sefer gunduzden gitmeyelim cidden kapışma olacak evde gerek yok yani light erkek değiliz ama gerek yok yani ama galiba gece 5 gibi idilecekti yani öyle konusulmustu ama odun konusunda sana hak veriyorum
abiler arabada yer olursa yakacak sorun değil ben odun ayarlarım hemde baya ayarlarım lakın arabaya sığmayız çok buyutmeye gerek yok olayı gunduz gıdecegımız ıcın illa ates yakacak ısek az bır odun alalım yanımıza cunku orman uzak değil ormadan odun toplarız sırayla
arkadaslar c.tesi öğlen cıkma ıhtımalım az gecen c.tesi cıktım ama bu hafta sanmıyorum kı cıkayım sabah namazı ıtıbarıyle yola çıkarız. tamam barıs abı odun ısını hallettım say bakalım bagaj alacakmı
O bişey mi, sen birde onun yanilerine dikkat et, ama yazarken değilde konuşurken Barışım benim selamim benim
yok canım vizeyi aldıkta pazar gece başlıyo vize saati eger cumartesi öglen gidersek hanımı annesine bırakmak gerekiyo falan oda istemiyo olay oluyo falan falan onun için ama sorun olmaz siz gidersiniz ben sonra gece gelirim yanınıza
fark etmez abi evın 2 sokak ustu de camı var bu arada sabah namazınıda eda ederım namaz pazar sabahı 06/01/2007 saat 05:34 ezan okuyor