kalkan avı teknikleri Bulunduğum mıntıkada (Silivri) kalkan avı yapıyorum. O balığı sabaha karşı binbir sabırla kıyıdan çektim. Kumsaldan denize yürüyerek 150 mt kadar gittim su ancak belime kadar geliyordu ordan atış yaptım ve misinayı deplase ederek kumsala kamışı sabitledim 200-250 mt misina gerekti, bu av için hususi takım yapıyorum.Gerçektende avlamak için değil bu balık artık, ancak sabrınızı denemek ve zor olanı başarmanın vereceği haz için düşünebilirsiniz. bu arada gelme ihtimali olan ne kadar kum dibi balığı varsa ayrı heyecana neden olur. Zira kasım ve nisan ayındaki verimli olduğunu gördüğüm ( ne verim ama ! ) dönemde ancak 6-7 tane hatırı sayılır ve limit dahilinde tutabildim. suat reisten alıntıdır
abicim barıs abıye ben konuyu ozet olarak anlattım sızede soylıyeyım..benım sahsımın arabası olmadı ıcın araba sıkıntımı ısyerındekı bır arkadastan gıderdım.. olakı bır aksılık cıkar gıdemeyız dıye .. oyuzden yuzde 85 dedım yuzde 15 lik arkadasımın ısı cıkabılır tabı sızınle gıdemez ısek buda .ct.esi bellı olacak.. yanı ole yada bole bu hafta o sahile ınecegım he nasıbımde varsa yakalarım yoksa keyıf yapar gelirim.. iş toparlanmaya kalsın hal olur orhan baba barıs abı en gerıden gelıyor herkez onun yolunun uzerınde bence sorun cıkmaz hanı belkı mangal yakmayız bılemıyorum ama kaçarın yok çayı sen demlıcen
sayın necmi abicim bilmiyorsunuzdur diye size ithaf ettim ,bazı dostları trakya kütüğüne geçireceğiz zaten trakya orgta yazdım şartları sakın ha yanlış anlama senin önünde boynumuz kıldan ince
Evet AGA Tam Gün Hemde pazar sabah hareket edeceğiz diye seviniyorum bende öyle değilmi yoksa yaf okuyamadımda yazıları baştan beri
Öyle abicim öyle. Sabah bende koğuş kal 04.00. 04.45 te evden çıksam,sırasıyla Seçkin, Orhan, Barış ı alsam. Sende Onur u alsan falan, ordanda yol üstünden İbo yu alsak, kim kaldı
yer neresi salat mı yoksa kayalıklar mı ulvi amcam iyi kalkan aldı onla bi görüşseydiniz ,gerçi kalkan görünümlü vatoz çıktı balıklar