abi biraz vakit olsa gider beş dakkada tutardıkta bebek te kolay kolay boş dönülmüyo gerçi uzun zamandır gitmedim ama en son öyleydi
N.Barış ÖMÜR/İstanbul/15.05.1973 HAKKI mızla oynayalım, ŞEREF imizle kazanalım.. Bu alemde 2 büyük var, biri BEŞİKTAŞ, öteki 70 lik RAKI Oooo, çarşı da burdaymış
bu arada yoldan her hangı bır sey alamıyacagımız ıcın gecenın bır vaktı ne almamız ıcap edıyorsa sıraya koyalım.su eksık bu eksık demıyelım.. necmi baba yada buyuk barıs abi envanter cıkartırmısnız..
o zaman herkez kendı bardağını getırsın yada plastik bardak varsa sorun yok demlik ve çay ve odun bana ait ekmeğide dilerseniz bizim oradaki fırından alırım.. başka üzerime düşen bir sey varmı bırde taze istavriti b.barış abi mi alacak ???
FİKRİM GELDİ abi sen akşandan tut deniz suyunda muhafaza et yalnız livarın büyük olmasılazımki balıklar can vermesin ...... nasıl bir fikir ama
valla aslında aklımdan geçmiyoda değil ama evden çok erken çıkmam lazım oda olmuyo malum durum biliyosunuz ama şöyle yapabilirim ben cumartesi akşam halden alabilirim canlı balık bulurum heralde ama biz gidene kadar ölürler
kanat partisni bir baska zaman yaparız cunku muhtemelen öğlen geri donecegız orhan baba kahvaltımızı yapalım yeter derim
hele bir varalımda gerisi kolay cok cok köyun ıcınde bakkaldan bırseyler alınır cunku koyle aramızda 500-600 metre olacak
ooo o zaman sorun yok yaa ama işte sabaha kadar çayımız olsun başka bişeye gerek yok sabah kahvaltı için koyden bişeyler alınır ekmek peynir ooo daha ne olsun