kes bağla kes bağla ne var orak biçmeye ,ne güzel valla ohhhh çaylar ,kahvaltı ,muhabbet insanın ömürcüğü uzar beya
Arkadaşlar, Bana 29 sayfa mesajı okutmayacak bir hayır sever, kalkan için nereye gidildiğini, ne zaman gidildiğini ve kim kim gidildiğini yazabilir mi?
1- Necmi Abi 2 - Babam 3 - Büyük barış 4 - Küçük barış 5 - İbrahim 6 - Seçkin 7 - Onur 8 - orhan bizler gidiyoruz kalkana bu arada sizi görende hacı olcak ha
Bende Geleyim mi? Nerede buluşuyorsunuz ve nasıl gideceksiniz? Kısaca program nasıl? Hava müsait olursa ben de Ankara'dan katılırım size ok?
6 ocak ta 04,00 gibi yola çıkılacakbelli güzergahlardan araba ile gelecek olanlar alınacak sonra doğru kemerburgaz ağaçlı mevkiine hareket edilecek sonrası malum
bu arada son hava durumu Trakya'da kar yağışı Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava Trakya'da etkili oluyor. Özellikle akşam saatlerinden itibaren Kırklareli'ye bağlı Demirköy İlçesi ve Dereköy'de kar yağışı etkili oldu. Edirne'deki Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda ise aralıklarla kar yağışı sürüyor. Kırklareli Dereköy Sınır Kapısı yakınlarında dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri çalışma başlattı. Kar kalınlığının 10 santimetreyi bulması nedeniyle Dereköy Sınır Kapısı'nın ulaşıma kapanmaması için ekipler kar kürüme ve tuzlama çalışması yapıyor. Demirköy'e bağlı Mahya Tepe'de ise kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu. Edirne'nin Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda ise aralıklarla devam eden kar yağışı ise etkili olmadı. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, Edirne ve Kırklareli'de hava sıcaklığının düşmeye devam edeceğini ve kar yağışının aralıklarla süreceğini bildirdi. kaynak milliyet
5 GÜNLÜK TAHMİN 03 Ocak Perşembe 0 / -4 04 Ocak Cuma 4 / -4 5 Ocak Cumartesi 4 / -2 06 Ocak Pazar 5 / -4 07 Ocak Pazartesi 6 / -4
son hava durumu edirne de 5 cm kar var şuan merkezde ,kapıkule ,hamzabeyli taraflarında daha fazla ,kırklareli keza öyle ,hava sıcaklığı -4 derece şuan rüzgarla birlikte dahada soğuk hissediliyor Kaynak:Ahmet Fatih Eryılmaz
Ya arkadaşlar ben akşamları bilgisayar ekranına bakmamaya yeminli olduğumdan, eve net almadım, dolayısıyla akşamki muhabbetleri kaçırmışım Hala gidiyorsak (hava durumu malum) herkez kendisine ekmek arası bişeyler hazırlasın, poşet çaylar ve şeker bende kaldı, onları ben getiricem. Odun ve çaydanlık işini İbo hallediyo, geriye kaldı 5 lt su alması. Bence Şemsiye Team güzel, çarşıyı falan karıştırıp araya nifak tohumları ekmeyelim Zaten team içinde malum ayrı bi ekibimizde var se-la-mi