havada ,karada suda ,her zaman , her yerde ,karda ,yağmurda ,çamurda şemsiye team i yalnız bırakmaycağıma söz veriyorum ahanda buda andınız
barıs abi gene kıvırma planı ıcınde değilsın demi yav abi zaten cok yemek yemiyecegız tahmınımce kahvaltı kafı gelecek plastik bardak varmı yoksa herkez kendı kupasınımı getırsın..
atlayın öyle bir durumda atlayın gelin edirneye ,misafirim olun tatlı su balıkçılığı yaparız buzu kırıp içinden atarız oltalarımızı
abi nedense burnuma pis kokular gelmeye başladı gibisinden hislere kapılmaya başladım vede arada bi kulağım çınlamaya başladı
gelin size tava ciğer alayım ,yanında şöyle güzel bir ayran veya kola sonra doğru nehir kıyısına ,başlıyacaz şarkıya ; oltalar elimizde , şemsiye team edirnede ,biz gideriz balığa hep balığa
deniz balıkçılığından pek anlamam sizi ,tarcan veya istavrit yönlendirsem onlar bu işin ehlidir ,arada saroza çıkrtma yaparlar
Dikkat ederseniz, yüm kıvırma senaryolarına, gelen pis kokulara ses çıkarmıyorum. Acaba bu sessizlik neden
hiiiç öyle kıvırma ortaya sen attın kalkana gidelim diye şimdi kaçıyosun yaa ne olur biraz üşürüz ateş yaktıkmı oda olmuyo mis gibi daha ne istiyon alla alla
gelin edirneye ciğer alayım size bırakın balığı malığı bu soğukta vatozdan başka bişi çıkmaz dinleyin beni